Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Kutyás rendőr szeretnék...

Adrienn182 kérdése:

Kutyás rendőr szeretnék lenni. Mit kell tenni hozzá?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és kutyás rendőr szeretnék lenni. Olyan kutyával szeretnék dolgozni amelyik vagy nyomkövetésre vagy kábítószer kiszimatolására van kiképezve. Érettségi után úgy tudom, hogy egy szakközépbe kell menni( én a Adyligeti Rendészeti Szakközép iskolába szeretnék menni)és utána a Rendőrtiszti főiskolára, de itt melyik szakot/képzést kell választani? A főiskola után hova kell menni? Kutyával mikortól lehet dolgozni? és egy kutyás rendőr mennyit keres kb? és milyen rangok vannak?

2012. júl. 26. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne 14éves lány vagyok és szeptembertől rendészeti előkészítőre fogok járni.
2012. júl. 29. 21:27
 2/2 anonim válasza:
2012. aug. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!