Kutyás rendőr? "Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. "
Ha itt a suliban elég pontot szerzel érettségikor, és be tudsz kerülni a Rendőrtiszti Főiskolára, akkor simán lehetsz még kutyás rendőr :)
Google a barátod, keress a rendőrtiszti fősuliról infókat, hány pont kell majd oda, szeretnél-e egyáltalán odamenni stb.
Ez így jó. Kijárod a gimit, utána van Miskolcon van a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola, utána a Rendőrtiszti Főiskola, így a legjobb, gimi után kihagyható a miskolci, de akkor nagy valószínűséggel nem fognak felvenni a Rendőrtisztire. Olyan szintű a túljelentkezés, hogy belekötnek amibe, csak tudnak.
Az meg hülyeség, hogy érettségivel lehetsz rendőr....kb sok éve volt ilyen.
Meg kb. 2 hónapja. Csak azért tudom, mert a fiam is kutyás rendőr akart lenni. Jelenkezett is, a leírtak szerint, csak a szemüvege akadály. Tudod nem mindenki rendőr tiszt lesz egyből. Van aki alulról kezdi.
Előbb érdeklődj, mielőtt lehülyézel valakit, légyszíves.
Nem hülyéztelek le. -.- Azt írtam hülyeség az, amit írtál. Mivel közbiztonság szakra jártam szakközépiskolában, mert aztán rendőr akartam lenni, tudom milyen iskolák kellenek. Csak időközben változtattam, nem annak tanultam, de így van, ha bemész bárhová a rendőrségre, a kezedbe fogják nyomni ezeknek az iskoláknak a tájékoztatóját, és megmondják, hogy tanulj. Olyat lehet kérni, hogy érettségivel a rendőrségen keresztül biztonsági őrnek átképeznek.
és, hogy mindezt alátámasszam : [link]
Még a rendőrség honlapján is fenn vannak azok az iskolák amelyek egybefüggenek a rendőrséggel. Az Adyligeti, a Miskolci, a Körmendi valamint a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola.
Rendőr szakközépiskolába kell jelentkezni (érettségire épülő képzés, nem egyenlő egy sima középiskolával).
Rendőrtiszti Főiskolára is jelentkezhetsz, de kevés az esélye, hogy tisztként kutyás rendőr legyél, azok inkább tiszthelyettesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!