Milliomos vagy? Ha valóban az vagy, akkor válaszold meg őszintén ezt a kérdést: Milyen változást kellene eredményeznie az életedben annak a dolognak, amiért hajlandó volnál kifizetni akár 10 Millió forintot is?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 22:18
11/14 A kérdező kommentje:
Oké, ezt vettem. Értem is, igazad is van! De mi a válaszod a kérdésre? Amennyiben milliomos vagy, tényleg nagyon érdekelne.:)
2012. júl. 26. 20:39
12/14 anonim válasza:
Én belefognék, a nagy álmomba, az orvosi egyetembe. Engem ez tenne maradéktalanul boldoggá, de így se panaszkodhatok azért.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az előttem szólók között van -e olyan, aki ténylegesen milliomos, de én az vagyok. Amikor még nem voltam milliomos, akkor is jótékonykodtam. Pl. a kinőtt, de még jó állapotban lévő ruháimat rászorulóknak adtam. Ezt a mái napig így csinálom. Kisebb mennyiségekben adakozom, mert nem a bankszámlámon van 1 millió Euro, hanem földjeim és ingatlanjaim vannak. Ha sikerül még több pénzt szereznem, akkor elsősorban az oktatási rendszerbe és a mezőgazdaságba fektetnék sokat. Miért? Az oktatási rendszer nagyon fontos és szerintem elég nagy krízisben van. Az ovitól kezdve több hangsúlyt kell fektetni a gyerekekre, nem birkacsordát nevelni belőlük, hanem az egyéni tehetséget kell erősíteni. Nagy szelekciókat kell véghez vinni és ezáltal a társadalom tartóoszlopát erősíteni, a középréteget! Nem lehet mindenki értelmiségi, de talpraesett igen! Azt szeretném, ha mindenki a saját munkáját tökéletesen végezné és jól kvalifikált lenne! A mezőgazdaságba pedig azért fektetnék, mert a pénzt nem lehet megenni! Korszerű gépek, minőséges vetőmagok, locsolórendszerek, stb. Aztán még amit fontosnak találok, az az ivóvíz. Noha Magyarországon viszonylag jó az ivóvíz, az a gyanúm, hogy szükség lenne jobb szűrőkre és tisztítókra. Ezeket minden időben hajlandó lennék finanszírozni! Utána még talán a megújuló energiaforrások. Kollektorok, vízerőművek, stb. Van sok ötletem. 22/N.
14/14 anonim válasza:
Ha egeszseges lehetnek akkor nemcsak a 10 milliot de mindet elcserelnem erte.
Ebbol is latszik hogy penzzel sem vasarolhato meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!