Mit tanulhatnék? Mi legyek?
Szeretnék vmi újat tanulni, továbbképezni magam, új dolgokkal foglalkozni
DE nincs kedvem elméletet tanulni, konkrét dolgokra vagyok kíváncsi, gyakorlati ismereteket szeretnék elsajátítani. Azt hiszem nincs különösebb kézügyességem, bár iskolás koromban nagyon szerettem rajzolni. Most szeretek fotózni, de nincs pénzem méregdrága felszerelésekre a tökéletes fotókhoz, annyira meg azt hiszem nem vagyok kreatív, hogy rossz géppel is vmi nagyon jót fotózzak. Most próbálgatok irogatni, de nem hiszem, hogy vha megvennék, amit írok, nem is szeretem másoknak mutogatni. Érdekel a környezetvédelem, de gondolom nehéz bekerülni az olyan profilú szervezetekhez dolgozni, hacsak nem pénzgyűjtőnek, szóval gondolom hiába végeznék el környezettel kapcsolatos képzést.
Szakács, cukrász, fodrász kozmetikus, műkörmös kizárva, tuti nem lennék jó benne, nem érdekelnek annyira ezek a dolgok...
Ápolóhoz, szociális munkáshoz nem vagyok elég empatikus...
Jobb szertném, ha nem kellene számítógéppel dolgozni egész nap, táblázatokat bámulni és számolni...:)
Lennék állatkerti gondozó is esetleg, de ott sincs gondolom sokszor felvétel...
Marad egyáltalán valami nekem???
Vagy maradhatok itt az irodában 8 órán keresztül bámulni a képernyőt és unalmas munkát végezni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!