Milyen OKJ-vel lehet a legjobban elhelyezkedni külföldön (Anglia elsősorban)?
Jelenleg anglisztika szakon tanulok, de szeretnék mellé még egy hasznosabb végzettséget is szerezni.
Gondoltam az ápolónőire vagy valamilyen pénzügyi OKJ-re, de nem tudom, hogy ezek kint mennyire elfogadottak. Vagy esetleg valami egyéb ötlet (nem ragaszkodom ezekhez)?
dvd visszatekerő
piramisépitő
kamikazeoktató
ápolónő, és az ehhez hasonlóak, keresettek kint, és persze meg is fizetik őket, de kérdés van e kedved öreg bácsikat pelenkázni...
Egyik haveromnak okj- s masszőr végzettsége van Londonban szerzett egy középkategóriás albérletet, kiváltotta a szükséges papírokat és újsághirdetésekkel, honlappal, szórólapokkal, kialakított magának egy vendégkört, havi átlag 2000-3000font ból él, kb napi 4-6 óra munkával.
Szóval szerintem az ilyen egészségüggyel kapcsolatos képzések, ha megfelelő nyelvismerettel is párosulnak, akkor nagyon is megérik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!