Magyarországon vannak ayurvéda szakértők/tanácsadók/? Hol képzik őket?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 18:10
1/3 anonim válasza:
vannak, mert a nők lapja cafén van ájurvéda tanácsadó :) szerintem ha őt megkérdezed, hol "képezték ki", akkor biztosan leírja neked!
2/3 anonim válasza:
mármint ilyen Szakértő Válaszol rovatban van!
3/3 anonim válasza:
Ayurveda = ejtsd' Ájurvédá, Ájurvediákus, Ájurvediális, Pl. masszázs. Magyarországon nincs gyökere és nem is ismerik szinte sehol. Sokan nem is hallottak róla. Pedig úgy a személyi lélek és társas kapcsolat egyik elengedhetetlen része. Szegeden én alkalmazom egyedül ezt a masszázs fajtát, de régóta nem Magyarországon dolgozom. Ott egyedül Budapesten van képzése egy Keleti Professzor. Nekem, Szegeden van fogadó órám, illetve masszírozok egy évben 1- talán kétszer. Most júniusban lesz és október, november környékén. Mindíg sokan jelentkeznek korra való tekintet nélkül. Ha van még kérdésed, mailben tedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!