Te hol végezted el a Fogászati asszisztens OKJ-s képzést, mennyiért, mennyi idő alatt? (Csak Budapesti suli jöhet szóba)
Sziasztok szeretném ha megosztanátok velem,hogy Budapesten hol végeztétek el a suli,milyen volt,mennyire könnyű volt elhelyezkedni,mennyi volt a tandíj, mennyire nehéz volt a vizsga....stb.
Hol érdemes ezt tanulni,megfizethető áron??
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Én már támogatottat nem tudok igénybe venni,mivel melózok,így csak az esti jöhet szóba.
Nekem van ismeretségem és lenne meló is...aki jó szakember az el tud helyezkedni,és sokat számít,hogy hol van a gyakorlat...
"Nekem van ismeretségem és lenne meló is..."
Akkor használd az iskolakereséshez is az ismeretségedet... ennyi!
A fogászati rendelő még csak alakulóban van ,kb 1 év mire össze áll, egyenlőre oda nem tudok menni ,mivel még csak félkész állapotban van
Ennyi!
Nem kérdeztem volna meg ,ha ennyire egyszerű lenne, TE NAGYOKOS!
Nem megyek bele értelmetlen ,kioktató stílusú beszélgetésekbe!!!!!!!!!!
Azért tettem fel egy kérdést,hogy értelmes ,ebben a témakörben járatos emberekkel ,eszmét cseréljek,nem azért ,hogy olyan érthetetlen és használhatatlan infókat szerezzek be,amiket TE írogatsz.
Foglald el magad,számolj hangyákat, az majd megnyugtat.
Egyébként ,ha ennyire érdekel ...körbe kérdeztem,és sajnos ahol most az ismerőseim dolgoznak ,fix szerződéssel ( rendelő nyitásáig) ott most nincs se felvétel,se gyakorlati helyet nem tudnak biztosítani,mert telítve vannak.
Tehát ebből adódik,hogy mivel ezen az úton nem tudok elindulni,ezért tettem fel itt kérdéseket,és érdeklődök ,hogy más hogyan csinálja.
(Hátha van olyan iskola ,ahol ezt is biztosítják)
Remélem kielégített a válasz..........
Már belementél... :)
Egyébként a legutolsó válaszodból lett egyértelmű a miért...
És nem kioktatásnak szántam, amit korábban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!