Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogy tanuljak meg magamtól...

Hogy tanuljak meg magamtól (egyedül) könnyen hamar középfokon angolul? Mennyi időmbe kerül?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 11:39
 1/8 anonim válasza:
Egyszrűen. Használj könyveket, ajánlom figyelmedbe Szalai Nóri angol könyveit!! Mindenekelött kattanj rá a sorozatok angolul való nézésére.
2012. jún. 30. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
magadtól nehéz lesz de nem lehetetlen, én is igy voltam 2 éve mindig nyáron álltam neki de pár hét után abbamaradt:( most meg pont sikerült bekerülnöm munkaügy által egy nyelvsuliba ingyenes és középfokig megtanít, itt teljesen alapoktól kezdjük és 7 hónap múlva elvileg középfokon leszünk nyelvvizsgázunk. Amúgy minden nap napi 5,6 órában tanuljuk a nyelvet, ennyit időt otthon is foglalkozz vele.
2012. júl. 1. 12:26
 3/8 anonim válasza:

A neten rengeteg oldal van ahonnét tanulhatsz, de mindenképpen hallgass szövegeket is, a kiejtés és a szövegértés miatt.

Azt hogy ki milyen gyorsan tanul alkati kérdés, de szerintem 1 év mininum kell hozzá ha az alapoktól indulsz és egyedül akarsz tanulni.

Számolhatsz napi 6-8 órát.

A lényeg hogy tarts sok szünetet mert az agy elfárad és egy idő után hiába ülsz a könyv felett nehezen vagy nem tudod befogadni.

2012. júl. 3. 10:00
 4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon sokat segített Gyuris Noémi online 25 leckés angol tanfojama. [link]
2012. júl. 3. 13:47
 5/8 m.lillus22 válasza:

Szerintem a netes szótárral nézd meg mit jelent angolul az adott szó és írd ki egy szótárfüzetbe aztán egy nap tanulj meg 10 szót és 1 hónap alatt akár megtanulhatsz több mint ezer szót!

Sok sikert kíván:

MOLNÁR LILLA

2012. júl. 3. 19:59
 6/8 anonim válasza:

[link]

[link]

CSatlakozom az előttem szólókhoz, napi 6 óra tanulás, persze szünetekkel, filmek nézése angol nyelven, és az a bizonyos napi 10 szó. Egy kis papírra írd ki a napi szavakat, mindig legyen előtted,buszon,vagy főzés közben, olvasd és mondd is ki annyiszor, amíg tévesztés nélkül megy.A napi cetliket ne dobd el, pár nap múlva vedd elő a régebbieket, és vizsgáztasd le magad.

2012. júl. 4. 23:43
 7/8 anonim válasza:
A netes szótárakkal azért vigyázzunk, az nem kezdőknek való. Van ott sok furcsaság is. ha valaki tényleg meg akar tanulni bármilyen nyelvet, akkor hozzá "igazi" szótárat válasszon, ne a 'teszkó'-ban kapható "olcsó, de van" szótárak közül.
2012. júl. 9. 22:32
 8/8 anonim válasza:

Dohár Péter - 79 angol apróság

Nagyon sokat segített, most fogom lerakni a középfokút júniusban. :) Remélem még aktuális. (nagyon sok angol tanár ajánlotta figyelmembe)

2015. máj. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!