Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Valószinű diszkalkuliás a 12...

Valószinű diszkalkuliás a 12 éves lány unokám. Minden ráillik a leirása alapján. Hol lehet többet megtudni a témáról? Az iskola tényleg köteles figyelembevenni, ha bebizonyosodik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
2012. jún. 27. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Képzeld eddig eljutottam. Tapasztalatokat várok, nem kioktatást!
2012. jún. 28. 06:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Vannak bizonyos városokban, nem akarok butaságot mondani, a mi megyénkben (Vas), ha jól tudom, 3-4 helyen is felmérés erre. Időpontot kell kérni, elvinni a leányzót, és ott kiderül. Ha bebizonyosodik, kötelesek figyelembe venni, mentesül néhány dolog alól, illetve majd a továbbtanulásnál pluszpontot kap érte, mert ez fogyatékosságnak számít. Sajnos többet a diszkalkúliáról nem tudok, mert az én ismerősöm, akitől ezeket tudom, diszgráfiás. Őt pl. felmentették a magyar érettségi nyelvtan része alól, és hasonlók. Remélem, kicsit tudtam segíteni!
2012. jún. 28. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!