Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Elsősegély vizsgát (jogosítván...

Elsősegély vizsgát (jogosítványhoz) meg lehet csinálni tanfolyam nélkül?

Figyelt kérdés

Mármint tudom hogy lehetséges. A kérdésem az hogy ha elolvasom az elsősegély könyvet és abból megtanulom a dolgokat le tudok vizsgázni, elég ismeretet szerzek abból? Igazából nem látom értelmét 8.000ért 16 órát ott ülni egy tanfolyamon.

Volt már aki így vizsgázott le?

2012. jún. 24. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én összesen két órát vettem részt elsőssegély tanfolyamon hogy tudjam a kötelező újraélesztést aztán léptem is. Haverom könyvéből meg füzetéből megtanultam az anyagot és ennyi.
2012. jún. 24. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem is jelentkeztem tanfolyamra, csak bementem vizsgára. Mondjuk vízimentőként nem okozott gondot az elsősegély.
2012. jún. 24. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Bőven elég, ha elolvasod a könyvet. Én se voltam tanfolyamon és elsőre levizsgáztam. Az interneten találtam egy videót az újraélesztésről, azt megnéztem néhányszor és ennyi volt a készülés. Egyébként a legtöbb embert át szokták engedni, nagyságrendileg kb. 30-ból 1 ember szokott megbukni.
2012. jún. 24. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen megnyugodtam most, hogy nem felelőtlenség simán vizsgára jelentkezni. :D Köszönöm.
2012. jún. 24. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

meg lehet csinálni tanfolyam nélkül is

az én KRESZ könyvemben kemény 35 oldal volt az elsősegély rész :D

viszont a lélegeztetést, meg a stabil oldalfekvést érdemes gyakorolni a tanfolyamon, de jah ahhoz, hogy megbukj, kivételes tehetség kell

2012. jún. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!