Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Aki járt/jár Szegeden a JUGYU...

Aki járt/jár Szegeden a JUGYU keretein belül stíluskommunikátor szakra az mit tud róla mondani? Érdmes elkezdeni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 18:14
 1/1 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes elkezdeni a képzést! Az oktatók neve azt hiszem tökéletes garancia arra, hogy a képzés minőségi és színvonalas. A legfontosabb, hogy a képzés alatt azt érzi az ember, hogy megtaláltam magamban sok olyan új dolgot, amiről nem tudtam, megismertem magam, választ kaptam sok olyan hibámra, melyről nem is tudtam, hogy az. Elindult egy blog és fórum oldal a képzéshez, ahol további olyan egykori tanulók bejegyzései és beszámolói olvasható, melyek segíthetnek a döntésben, érdemes - e a Stíluskommunikátor képzést elkezdeni. [link]
2009. aug. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!