Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mennyi idő alatt lehet Németül...

Mennyi idő alatt lehet Németül megtanulni egy mosogatónak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni ,hogy kiszeretnék menni Ausztriába mosogatónak szezonra .De a nyelvtudásom nulla .Mennyi idő alatt lehet elérni azt a szintet ,hogy megértsem a nagyon alap dolgokat?

pl: Hozz egy hagymát ,Seperj fel,Hol van?,Hogy jutok el...

Ilyenek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 3. 08:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Jaja...kedves utolsó, neked van igazad. De hát ilyenek az emberek. Ő javítani akar -gondolom-az életén, a színvonalán, és dolgozni akar, nem segélyért áll sorba, mint sok más ember ebben az országban. Tényleg gusztustalan. Csak még egy példa a magyarok gusztustalanságára: párom is kint dolgozik Ausztriában, és a magyarok SEMMIBEN nem hajlandóak segíteni. Sőt! Fúrják egymást ahol csak tudják! Itt most nem olyan segítségre gondolok, hogy munkát szerezni, meg ilyenek, mert azt mindenki maga intézze, persze a segítség ebben is jó, de nem erre gondolok, hanem pl.aki régebben van ott, már főnökösködik, parancsol, nem mondja meg pl.hogy hol talál az ember törlőrongyot, anyagot(egy gyárban), hanem azt mondja, kérdezd meg a főnököt, és röhög... Szerencsére nem a párommal történnek ezek, ő ennél talpraesettebb, de ez csak néhány példa. Kedves kérdező, én már válaszoltam föntebb, hajrá, sok sikert neked!
2012. jún. 12. 14:25
 22/26 Coolio Tiberio válasza:
0%
Ez igen! Na ez a magyar nép! Valaki segítséget kér és nemhogy írna valaki valami értelmeset de még ki is figurázzák. Ezért tart itt a népünk. Undorító!
2014. júl. 9. 17:19
 23/26 anonim válasza:
0%

Hogy mennyi okoskodó bunkó ember van itt , kit érdekel a helyesírás mikor első sorban segítséget kell nyújtani nem pedig okoskodni anélkül hogy bármi érdemlegeset hozzá szólna.

Az alapokat nem nehéz megtanulni főleg ha valaki ott van helyben , és a sok okosnak mondanám hogy nekem van nem egy ismerősöm aki 0 nyelvtudással volt pl. mosogató Ausztriában igaz a kezdés nehéz volt és keresnie kellet a helyet sokáig de nem lehetetlen , első hónap után már tudta magabiztosan a kifejezéseket ami a munkához kellet de ehhez tanulni is kell naponta pár szót , bankszámlát nyitni pedig egy magyar segített neki, én is jelenleg 0 német nyelvtudással vagyok kint , igaz más munkakörben és angolul folyékonyan beszélek ahogy mindenki más is körülöttem a munkahelyen ,szóval olyan nincs hogy lehetetlen csak nem könnyű olyan helyet találni ahol nem bánják a 0 nyelvtudást ,s ajánlom hogy mosogatónak kisebb hotelba próbáljon menni ahol családias a hangulat igaz kevesebb az esély az előléptetéshez de nem is fog megszakadni a sok mosatlantól és később bármi lehetséges

Legjobbakat a munka kereséshez és kitartás.

2015. ápr. 25. 20:27
 24/26 anonim válasza:
0%
Hmm. Hát igen ez a baj, ilyen lett ez a magyar. Inkább belerúg mint hogy segítsen... Sikerült kimenned?
2018. márc. 24. 13:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Hagyma

Zwiebel

2019. jan. 22. 23:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Hozz egy hagymát -

Hole eine Zwiebel (bitte)

2019. jan. 22. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!