Mennyi idő alatt lehet Németül megtanulni egy mosogatónak? (többi lent)
Azt szeretném kérdezni ,hogy kiszeretnék menni Ausztriába mosogatónak szezonra .De a nyelvtudásom nulla .Mennyi idő alatt lehet elérni azt a szintet ,hogy megértsem a nagyon alap dolgokat?
pl: Hozz egy hagymát ,Seperj fel,Hol van?,Hogy jutok el...
Ilyenek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy mennyi okoskodó bunkó ember van itt , kit érdekel a helyesírás mikor első sorban segítséget kell nyújtani nem pedig okoskodni anélkül hogy bármi érdemlegeset hozzá szólna.
Az alapokat nem nehéz megtanulni főleg ha valaki ott van helyben , és a sok okosnak mondanám hogy nekem van nem egy ismerősöm aki 0 nyelvtudással volt pl. mosogató Ausztriában igaz a kezdés nehéz volt és keresnie kellet a helyet sokáig de nem lehetetlen , első hónap után már tudta magabiztosan a kifejezéseket ami a munkához kellet de ehhez tanulni is kell naponta pár szót , bankszámlát nyitni pedig egy magyar segített neki, én is jelenleg 0 német nyelvtudással vagyok kint , igaz más munkakörben és angolul folyékonyan beszélek ahogy mindenki más is körülöttem a munkahelyen ,szóval olyan nincs hogy lehetetlen csak nem könnyű olyan helyet találni ahol nem bánják a 0 nyelvtudást ,s ajánlom hogy mosogatónak kisebb hotelba próbáljon menni ahol családias a hangulat igaz kevesebb az esély az előléptetéshez de nem is fog megszakadni a sok mosatlantól és később bármi lehetséges
Legjobbakat a munka kereséshez és kitartás.
Hozz egy hagymát -
Hole eine Zwiebel (bitte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!