A jobb agyféltekés rajztanfolyam működik?
Figyelt kérdés
hallotam, h segít de szerintem nem tudnak megtanítani rajzolni vagy tudsz vagy nem
(én tudok rajzolni..)
valami tapasztalat aki vett már részt rajta?
2012. máj. 31. 19:55
1/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, jó a kérdés! (Júniusban akarok menni tanfolyamra.)
2/7 anonim válasza:
Én elvégeztem,és tényleg durva,szép rajzaim vannak.Szerintem nagyon megérte,és nem csak a rajz terén,hanem egy egészen más szemléletet is ad,legalábbis nekem adott.
3/7 anonim válasza:
Igen, nagyon jó. Persze utána még sokat gyakorolni kell, nem leszel egyből művész zseni. :)
4/7 anonim válasza:
én is voltam!! nagyon jó volt és elájultam a képeimtől utána!
5/7 anonim válasza:
Én is voltam, szerintem egyáltalán nem hatásos! Pénzkidobás volt az egész
6/7 anonim válasza:
jó hát a másikkérdés hogyha úgy mész oda hogy nem teszel érte semmit és várod hogy magadtól megtanulj rajzolni!!! ha elmészakkor hasznos lesz de csak akkor hogyha komolyan veszed kedves utolsó!!!
7/7 anonim válasza:
Szerintem az utolsó nem arra gondolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!