Sminkes tanfolyam? (bővebben lent)
régi kérdés, de hozzászólok:))
én is kitanultam anno, és kb. fél évig nem nagyon tudtam ezzel foglalkozni, persze magamon sorra gyakoroltam, meg kicsit belementem a maszkmesteribe (persze csak otthon, youtube videók alapján készítettem pl batman joker sminket, stb.) de néhány barátnőmet meg anyukámat sminkeltem csak, persze ingyen.. :/ nem kértem tőlük pénzt
elég neezen indult, és el voltam keseredve, hogy költöttem rá 250-300 ezret, és semmi haszna..
aztán kaptam munkát egy esküvő szalonnál éhbérért, mint eladó, de látták az önéletrajzomban, hogy van ilyen végzettségem, és eleinte csak alkalmanként kaptam menyasszonyokat, mert volt egy állandó sminkes ott. :) de aztán 2 év után a nő felmondott, és én kaptam a munkáját. :) azóta is ott vagyok, menyasszonyokat sminkelek, próbasminkek, emellett persze külön is egyre több ember jár hozzám, végre tudom kamatoztatni, még ha nem is 15ezeres áron dolgozok.. :)) de én imádom. persze jó lenne kicsit több pénzt keresni, de én élvezem és imádom csinálni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!