Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Legyetek szívesek megmondani...

Legyetek szívesek megmondani miért nem jó az okleveles okj-s műkörömépítő tanfolyam? Miben merül ez ki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
VAgy okleveles, gyorstalpaló, vagy okj-s. Abban különbözik, hogy az oklevelessel nem lehetsz vállalkozó, csak alkalmazott. Ha felvesznek.. Tudást sokat ott nem lehet felszedni, mármint az oklevelesen. Ha kifogsz egy jó okj-s, azzal lehetsz vállalkozó, és ha tényleg jó a tanfi, akkor simán mehetsz szalonba dolgozni azonnal. Nyilván ezután még sok-sok továbbképzés is kell. mondjuk jelenleg kettő normális okj-s oktatást tudok az országban, tehát nincs nagy választék a jók közül. Oklevelesekről még sosem hallottam jót, viszont láttam az onnan kikerültek "munkáit".
2012. febr. 14. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Először is. Van okleveles, s van okj-s. Ez 2 különböző képzés. Amíg az okj-s (jobb esetben) több hónapos tanfolyam, telis-tele elméleti órákkal, amiken rengeteget lehet tanulni, viszont sok esetben a gyakorlat nem valami sok... Ezzel ellentétben egy pár hetes okleveles tanfolyamon jobbára megmutatják a körömépítést, és ennyi. Semmire nem jó az okleveles, hisz az okj után is rengeteget kell még tanulni, továbbképzésekre járni, hogy az elkészített köröm kinézzen valahogy.

Ráadásul oklevélre nem is lehet kiváltani vállalkozóit, max. alkalmazott lehet az illető, ami a mai világban ritka, mint a fehér holló.

2012. febr. 14. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Milyen egyszerre válaszoltunk :)
2012. febr. 14. 13:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem magamtól szedtem hogy okleveles okj-s.Így hirdették.
2012. febr. 14. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
hát elvileg már adnak oklevelet az okj-hoz, hogy ki tudd tenni a falra. jelentősége nincsen. Kérdezz rá, hogy akkor ez most mi is? Mert előszeretettel verik át a népet.
2012. febr. 14. 13:08
 6/11 A kérdező kommentje:
39900Ft-ért hirdetik.4nap!!!??? Az nem jó.Csak hétvégén tudnék menni.De ez hétköznap van.Köszi a válaszokat.Esetleg tudnátok ajánlani Debrecenbe valahol valami jó tanfolyamot?
2012. febr. 14. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Na, akkor ez az, ami nem okj-s. Ezt mondom, hogy szeretik úgy eladni, hogy kapsz is valamit, pedig nem.

Debrecenben, ha minden igaz, akkor indít okj-t a diamond nails. Hogy mikor, azt nem tudom. Azt sem, hogy milyen. Aki tartja, az jó körmös, azt tudom.

2012. febr. 14. 13:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Nem olcsó sajnos.Most találtam egyet 4 nap múlva indul 149e Ft+a vizsgadíjak.Egyszer valamelyik körmösöm felajánlotta hogy megtanít 25e Ft-ért!Az gáz?
2012. febr. 14. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem minden körmös jó. Ha jó is a körmös, nem biztos, hogy jól tanít. Mondjuk ez az okj-n se biztosíték. Viszont az tény, hogy az okj nem olcsó, de sanszos hogy ott jobban megtanítanak. Viszont, ha elvégzed az okj-t, akkor válthatsz ki vállalkozóit.

A körmös szakma viszont nem olcsó. Az okj egy dolog, de fél milla alatt nem biztos, hogy belevágnék manapság. Annyi féle anyag kell, plusz a járulékok azonnal, hogy kell a tartalék.

2012. febr. 14. 13:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy hogy így őszintén elmondod a véleményed.Ő nagyon jó körmös.Csak hogy tanít azt nem tudom!Szeretném ezt csinálni csak nincs rá pénzem,de akkor lehet nem lesz belőle semmi.
2012. febr. 14. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!