Mekkora fizika/matek tudas kell egy epiteszeti szakhoz?
Figyelt kérdés
Peldat is kerek hogy hanyadik osztalyos szintnek felel meg kb es ha az iskolai szinttol eltero akk kb milyen?2012. jan. 7. 14:38
1/9 anonim válasza:
Hányadik osztalyos szintnek felel?
Hova akarsz menni?
A felsőoktatás egy teljesen külön szint. A teljes korábbi évek anyagát kb az első óra le is fedi általában.
Nem ilyenre járok, de biztosan kell rá elég kemény matek és fizika. Végül is az épületeket nem a szeretet és a hit tartja egyben, hanem sok-sok számítás. :)
2/9 A kérdező kommentje:
en most fogom vegezni a sulit es gondoltam h az epiteszet jo lenne mint munka a kesobbiekben....am azt el tudom kepzelni h komolyabb fizika kell de a matek nem hinnem h annyira fontos es nehet szerintem inkabb alapveto szamitasok kellenek...cafoljon meg aki tud v helyeseljen
2012. jan. 7. 14:56
3/9 anonim válasza:
A fizikához matek kell sajnos. :)
Integrálni, deriválni BIZTOSRA veszem, hogy perfektül kell tudni például.
4/9 A kérdező kommentje:
szerencsere 2 eve nem tanulom egyiket se szoval azt se tudom mik azok:))
2012. jan. 7. 15:00
5/9 anonim válasza:
Első féléves matek úgyis a deriválásra és integrálásra megy el, de nem árt, ha nem az egyetemen szembesülsz vele először, különben elég nagy hátránnyal indulsz.
6/9 A kérdező kommentje:
ertem es koszonom a valaszokat
2012. jan. 7. 15:21
7/9 anonim válasza:
építészmárnök: 2 félév matematika analízis, 2 félév ábrázoló geometria, 1 félév statika, 2 félév szilárdságtan, 6 félév épületszerkezettan, 1 félév épületfizika, 1 félév épületgépészet--> ezek azok, amik biztos, hogy matek és fizika. lehet, hogy több is van, de azoknak a neveiből nem jöttem rá, hogy mit takarnak. Szerintem ez elég magas szintű matek és fizika tudást igényel.
8/9 anonim válasza:
Az egyetemi anyag nagyságrendekkel nehezebb,több mint a gimis.
Deriválás,integrálás,diff. egyenletek + egy még egy csomó nyalánkság biztos hogy kell ehhez a szakhoz.
9/9 anonim válasza:
Szórótantárgy a matek. Még jó hogy kell, arra épül az egész. Ha nem vagy jó matekból semmiképp sem ajánlom neked ezt a szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!