Rádiózással szeretnék foglalkozni Pécsett vagy környékén, hol tanulhatok ilyet?
Figyelt kérdés
Amatőrként már dolgozom, de nem ártana egy papír is róla, és hiába kerestem, Pécsett nem találtam semmi ilyen OKJ-s vagy bármilyen képzést, illetve konkrétumot erről. Tudnátok segíteni?2011. dec. 14. 11:56
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom rádiózást az újságíró suliban lehet tanulni. De ha belátogatsz az egyetemi rádióba, szerintem ott adnak eligazítást is.
2/5 anonim válasza:
A PMMK-n van OKJ-s televíziómúsor-gyártó szakasszisztens képzés. Az jó erre is!
3/5 anonim válasza:
én is az egyetemi rádiót ajánlom.
4/5 anonim válasza:
referenciát is szerezhetsz ott,s oda tök kezdőként is be lehet kopogtatni,aztán el lehet onnan dobbantani ha már kellően képzett,gyakorlott vagy valamelyik pécsi nagyrádióba
5/5 A kérdező kommentje:
juj köszönöm, utánanézek a pollacknak!
2011. dec. 14. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!