Milyen a rajzfelvételi? Mármint mit kell csinálni jó gondolom rajzolni de hogyan vagy mit? Hogy zajlik ez az egész? (középiskolai felvételire gondolok)
Ha jól emlékszem, rajzolni is kellett, meg talán festeni egy vázát amit középre kitettek, egy nagy lapra, volt rajzkeret is, tudod, mint a filmekben, ahol épp az alulöltözött -általában- nő pózol. Arra jobban emlékszem ebből az egészből, hogy egy lány elkérte a radíromat. Aztán egy másik rajszakos szakközépben volt meghallgatás, ott nem kellett rajzolnom. Onnan arra emlékszem, hogy megkérdezték, hogy tudok-e valamit az izmusokról. Egyből eszembe jutott a fasizmus, meg kommunizmus, és rávágtam, hogy igen. Természetesen erre visszakérdeztek egy inkább képzőművészethez tartozó izmust, és csak őőőőŐŐŐ-ztem.
Aztán végül persze ezekre a helyekre nem kerültem be (pedig szerettem rajzolni), így mérnöki egyetemistává fajultam műszaki szakközépiskola után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!