Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi kell ahhoz hogy tűzoltó...

Mi kell ahhoz hogy tűzoltó legyek? Mennyit keresnek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 17:04
 1/6 anonim válasza:
89%

Szióka!

Az én legutóbbi értesülésem szerint,kell egy érettségi,egy jogosítvány és 35 év allattinak kell lenned!

Először van egy alkalmassági vizsgálat ami orvosiból és pszhiológiából áll.Ha ez sikerül akkor el kell végezni az alapfokú "kiképzést",ami most nem tudom hogy hogy működik,mert nem rég változtatták meg!A keresetet sem tudom pontosan de szerintem egy vonulós tűzoltó 80000-100000ft között keres!

2009. máj. 4. 08:05
 2/6 anonim válasza:
5%
Sztem az hogy 70 IQ legalább dehát nem mindenkinek adatik meg a 70 IQ+ nem árt 2 kéz meg két láb se ja meg egy fej
2009. okt. 18. 18:30
 3/6 anonim válasza:
58%

egy barátom nemrégiben volt felvételizni. a pszichológiai teszt része volt, hogy nagyon véres felvételeket nézettek velük, ezt nem bírják sokan. a lóvé nagyon kevés, bírni kell a parancsuralmi rendszert is, és nem egy álommeló darabokban lévő emberek kivágása roncsokból. a tűzoltók 80% a sok szabadidő miatt csinálja(24/48)

Bandigyerek

2010. ápr. 20. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

IQ teszt nincs. Elvileg fogyatékos is lehetsz.

Elég baj ez...

2011. jan. 29. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológiai teszt elég kemény, olyan hülyeségek miatt tanácsolhatnak el.....a legtöbb ember azon bukik meg, holott marha intelligensek és kiegyensúlyozottak. De ha túl sok igen adsz, akkor túl rámenős agresszív vagy, ha túl sok nemet, akkor gyenge személyiség. Ha lassan válaszolsz, buta, ha gyorsan türelmetlen, nem vagy toleráns... Szóval az élő fába is beletudnak kötni. 5ből 4 embert az első pszicho vizsgán meghúznak...ilyenkor el kell menni fellebbezni, ezután általában elfogadják.
2012. aug. 30. 12:18
 6/6 anonim válasza:

Itt megtudhatsz mindent a jelentkezésről:

[link]

2015. júl. 31. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!