39 évesen, diplomával, nyelvvizsgával hogyan tudok rendőrnek menni? (sajnos mást nem tudok kitalálni )
De sok rosszindulatú előítéletekkel teli ember van itt.
39 évesen a rendőrök nem mennek nyugdíjba!!! Ahoz 25 év szolgálat a minimum és 14 évesen nem vesznek fel állományba.
Még az erőnlét sem olyan nagy szükség, hisz vannak ott is irodai dolgozók, vagy nyomozók akiknek nem kell nap mint nap a betörők után futni.(megjegyzem nem is nagyon teszik-sajnos)
Ha nyugis munkát akarsz akkor iskola.
vagy
Bár ez utóbbi inkább katonai, de nem hiszem, hogy egy itt szerzett diplomával a rendőrség elzavarna.
De sima közrendőrnek is jelentkezhetsz bár az életkorod miatt ez már necces-de hidd el sokat segít a meglévő diploma, és ha van egy nyelvvizsga. nem hiszem, hogy ma MO-on olyan jól állunk a rendőrök képzésében, hogy simán elutasítsanak.
Remélem segítettem.
És ha tényleg kedvet érzel hozzá, ám sok szerencsét.
Ja, és nem vagyok rendőr.
MENY KI KÜLFÖLDRE! Unokatesóm most készül NÉMETBE, 32éves... először FARMERNAK akar menni aztán meg valami jobb munka, de szerintem farmernak is jó lenni... sok john deer-el szaladgálni állatok stb.:) és mellesleg havi 400.000ft hmm:D
És ha ez bejött 2-3év alatt jól megszeded magad, és onnantól van 3 lehetőség:
1. Maradsz kint ugyanúgy farmerkedni.
2. Keresel egy jobb munkát ( diplomával sztem nemsok hejről fognak nagyon elzavarni)
3. Haza jösz és itthon csinálsz valamit.
Ebbe annyi a bökkenő hogy nem tudom német nyelvizsgád van-e...:\ De ha nem német ugyan ezt másfajta országban is megcsinálhatod, másik unokatesom hollandiában szinte semmi nyelvismerettel virágokat gondoz nem rosz fizetéssel:) Szval nem csak német, ahnem akárhol csak érdeklődj utánna... Hogyha szeretnéd megadhatom unokatesom(NÉMET) msn-jét e-mail vagy akármit beszélgethetnél vele erről, sztem ő is örülne ha nem egyedül menne ki.:)
Melyik barom írta,hogy 32 éves korig vesznek fel?:))
35 éves korig vesznek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!