Jó ez a tanfolyam?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 11. 00:30
 1/4 A kérdező kommentje:
Megéri a pénzét? Vagy ez is csak egy qrvanagy átb@szás mint a 2f iskola?
2011. jún. 11. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
7500 Ft-ért? Jól értettem? Még szép h jó! Megéri kipróbálni. Tusztában vagy vele, hogy egy tanfolyam ára amúgy több 10 ezer lenne? Szerintem használd ki a lehetőséget, mindenképpen nyerhetsz vele :)
2011. jún. 11. 06:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj hogy ahhoz Pesten kell maradnom. Ami havi 20000 Ft. havonta csak kollégiumra + még élni is kéne valamiből. Ezekkel együtt azért kijön a költség pár tizesre. Azért meg nem szeretném megjátszani hogy aztán a végére kiderüljön hogy semmit nem ért
2011. jún. 11. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Kicsit érdekes. Mondjuk nem tudom mit tanítanának meg 4nap alatt...Meg amit találtam,hogy csak érvényes felső vagy középfoku oktatási intézményben tanulók mehetnek..Meg nem hiszem hogy adnak róla valami papirt ami azért egy tanfolyam esetében nem mellékes... De 7500ft nem sok,megéri kipróbálni:)
2011. jún. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!