Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan lehetek rendőr? (bőv....

Hogyan lehetek rendőr? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Most végeztem el az iskolát van érettségim de nem tudom hogyan indulhatnék él rendőrnek.Itt inkább ara gondolok mikor tüntetés van és jönnek a tömegoszlató rendőrök :P(arra a részre mennék) ..
2011. jún. 5. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Felvételizz a legközelebbi rendőr szakközépbe.
2011. jún. 5. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Először jelentkezned kell egy ilyen képzést nyújtó intézménybe(Rendőrtiszti fősuli,tiszthelyettesi sulik).

Ami Te szeretnél lenni,azt készenléti rendőrségnek hívják.

Nem tudom pontosan,hogy mi módon lehet idekerülni,de az biztos,hogy el kell telni egy megadott szolgálati időnek "sima" rendőrként,hogy jelentkezhess ide.

2011. jún. 28. 23:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülyének elég hülye vagy hozzá. Remélem kapsz 1-2 állast, vagy téglát majd az ellentáboroktól :D
2011. jún. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!