Lehetek rendőr, nem éppen ezen a pályán vagyok?
most vagyok 10-es egy közgazdasági szakközép iskolában szóval eddig semmi köze nincs a dologhoz. ha elvégzem itt a sulit utána mehetek tovább vagy hogy van ez a dolog?
jah és a másik hogy vashiányom van és a háziorvos azt mondta hogy nem sorozhatnak be és nem lehet rendőr ebben van valami?
mindenki rendőrnek születik csak a többiek tovább képezték magukat ennyi az egész vasat meg kapsz aa méh telepeeen ha kevés van benned
ja és ha jo rendőr leszel akkor kaphatsz még majd olmot iss decsak gojok formájában
Nem számít milyen végzetséged van. Közéspiskola után elmehetsz a rendőrtiszti főiskolára. Nálunk a rendőröket ovónőképzőbe íratják, hogy legyen főiskolájuk. Ez olyan, hogy ha rendőrtiszti főiskolád van, nem vesznek fel máshová dolgozni, csak rendőrnek, de bármilyen felsőfokú végzettséggel meg felvesznek rendőrnek. Most nem a rendőrautóban ülő, rendőrruhába cirkáló rendőrökről beszélek, hanem legalább egy nyomozói posztról. Ha csak sima járőr akarsz lenni, ahoz elég egy középiskola.
A vashiányról nekem is az a véleményem, hogy csak vastabletta kell (én Ferrograd Folic-ot szedtem rá-de receptköteles) és helyre lehet hozni. Inkább a kondíció a lényeg, és a jó állóképesség.
Most komolyan ha van egy egyetemi diploma akkor nyugodtan jelentkezhetek nyomozónak? Más kikötés nem is nagyon van? Csak mert ugye hiába a diploma, de héát az tűnik jelenleg egy biztos munkahelynek, és barátkozom a gondolattal, jelenleg 35 éves vagyok.
Kinél jelentkezzek?
Itt vannak a feltételek, de sajnos 33 év a korhatár:
Hát akkor ezt két évvel lekéstem :-(
Szerintetek egyedi méltányossági kérelmet érdemes írkálni ? ....
mindenképpen kell hozzá rendész suli (szakközép)! amugy nem vesznek fel sehova!
ahhoz hogy a rendőrtiszti fősulira tudj jelentkezni ugyancsak kell szakközép, valamint rendőrként kell dolgozni minimum 3 évig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!