OKJ-s szakképzés, jogi asszisztens, pénzügyi/számviteli ügyintéző, vagy gyógyszertáti asszisztens. Melyiket érné meg jobban tanulni?
Melyikkel tudnék könnyebben, gyorsabban elhelyezkedni? Tudom, hogy a legkönnyebb ismerős által bekerülni, de sajnos nekem nincs meg ez a lehetőségem. Így is el tudnék helyezkedni? Csaj vajon mennyi idő után.. Melyik nehezebb (iskolában, majd a munkahelyen)? Valamint a fizetés sem utolsó, nem mindegy mennyi..?
Aki esetleg valamelyiket tanulta, vagy akinek az a munkája, tudna segíteni? Persze mások véleményére is kíváncsi vagyok. Mind 3 képzés 2 éves, legjobb információim szerint. Köszi előre is aki tud segíteni :)
na szóval: ahogy felsoroltad a lehetőséget, úgy választanám /jog, pénzíszámü., gyógy./.
Mint jogi asszisztens, nem tom mit takar, de a jogban dolgozó szakemberre ma Mao.n nagy az igény. Pénzü.számv.- ez ma a "legdivatossabb munka", ha érdekel akkor itt érdemes elhelyezkedni, és tovább "fejlődni", h külföldön folytasd. Gógy.asszis (?): hát sztem túl sokat kell rá tanulni, ellenben az "eredmény" csekély
Pénzügy-számviteli ügyintézőt nem ajánlom...nekem megvan,de csak úgy ér vmit,hogyhe megcsinálod utána a mérlegképes könyvelőt,vagy vmelyik erre épülő felsőfokú szakképzést.
A pénzügy/számviteli ügyintéző csak középfokú végzettség,viszon a hasonló elnevezésű p/sz SZAKügyintéző már felsőfokú kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!