Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek sikerülhet? 12/L

Szerintetek sikerülhet? 12/L

Figyelt kérdés
Szerinetek sikerülhet interneten talált okatató videók alapjám megtanulni egy kicsit hastáncolni? Nagyon tetszik! De nincs rá pénzünk! Szerintetek sikerülhet ha mondjuk hetente szánok rá 3-4 órát?
2011. ápr. 30. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, eléggé nehéz, de próbáld meg.
2011. ápr. 30. 21:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy nagyon nehéz! Amúgy az is lehet hogy ez csak igy tűnik jónak és ha ott vagyok, hogy na kezdjem el akkor lehet ,hogy elmegy tőle a kedvem...
2011. ápr. 30. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt kezdtem el. Nem merem kiírni a korom, mert jóval idősebb vagyok. Az a lényege, h tényleg rendszeresen gyakorolj. Te milyen videókat atláltál? Nekem most egy kicsit le kellett állnom, mert újítjuk a házat :(
2011. ápr. 30. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát valamennyire biztos sikerülhet, de az esetleges hibákat nem javítja ki senki. Te belülről lehet úgy gondolod, hogy jól csinálod, de közbe az is előfordulhat, hogy teljesen rosszul. Sztem legalább az alapok miatt érdemes lenne tanárhoz fordulni.
2011. máj. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!