Érdemes megcsinálni a 7 modulos ECDL-t?
Milyen szintű tudás kell hozzá, hogy egyáltalán belevághasson az ember?
Válaszokat köszi!
Harmadik: fölvilágosítalak. NEM AD pluszpontokat SEHOL. Romániában igen, ott - ha jól tudom - kiváltja az infóérettségit(mivel ugyanazt kell tudni hozzá), de Magyarországon nem.
Akkor: csak a vizsga semmit nem jelent. Aki ért az informatikához, az attól még nem fogja tudni biztosan megcsinálni, aki meg meg tudja csinálni, az lehet, hogy semmit nem tud.
Nagyon rég, 15 évesen kezdtem el (most 27 vagyok) az ECDL-t, egy modul hiányzott csak, hogy meglegyen a bizonyítvány.
Szerintem semmit sem ér a papír, végülis csak ismerkedésnek jó a számítógéppel meg a programokkal. Az informatika érettségi már komolyabb tudást feltételez (gyakorlati és elméleti tudást is).
De hogy a kérdésedre válaszoljak a programok magabiztos használata szerintem elég hozzá.
Hogy megéri-e azt nem tudom.. függ attól is pl. hogy hány éves vagy kedves kérdező. (Ha még iskolás, akkor érdemesebb informatikából érettségizni.) Ha munkavállalás szempontjából kérdezed, az is sok mindentől függ. De ha úgy értesz a számítógépekhez, mint én a harangöntéshez (Magyarul, sehogy) akkor egy ilyen tanfolyam kevés lesz, hogy tudd használni, röviden nem lesz elég tudásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!