Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen munkáltatókat ismertek?

Milyen munkáltatókat ismertek?

Figyelt kérdés
Anyukám rokkantnyugdíjas, és sajnos nagyon nem talál munkát. Sajnos érettségije nincs, így ez kilőve, igazából olyan cégeket keresek, amelyek rokkantakat foglalkoztatnak. nem munkaközvetítők érdekelnek, mert azokat már végig néztük, inkább konkrét cégek Budapest területén. aki tud, kérem segítsen, mert nagyon el van keseredve, 0-nak érzi magát, és beleőrülök, hogy nem tudok neki segíteni. Ha jár valaki hasonló cipőben, vagy tudtok otthoni munkát, nem MLM rendszerűt, csomagolást, összeszerelést vagy hasonlókat, nagyon megköszönném.
2011. ápr. 13. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Googlezas alapjan nekem kidobott egy ilyet: [link]

Habar lehet mar nem aktualis, mivel tavaly adtak fel a hirdetest, talan erdemes megis kapcsolatba lepni a ceggel, hatha azota van uj hasonlo allasuk vagy tudnak valamiben segiteni.

Egy masik allast amit talaltam az ez: [link]

Ez meg akar aktualis is lehetne, igy szerintem erdeklodjetek a cegnel.

Sok sikert!

2011. ápr. 14. 07:40
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:) az első az érdekes lehet, a 2. sajnos elég esélytelen. anyukám sajnos, mivel nincs végzettsége, mármint van, csak nem érettségi ill. a számítógépet is csak alapszinten ismeri, elég nehéz neki. úgyhogy köszönöm szépen:) megpróbáljuk, de azért még várom a további ötleteket:) 1 válaszolónak adtam egy zöld pacsit:)
2011. ápr. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!