Milyen puskázási módszereket ismertek a suliban?
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen technikákat/módszereket lehet alkalmazni a puskázáshoz.
Tanultam az anyagra, de sajnos nem 100%-an tudtam megtanulni.
sehogy nem rejtettem el,nyomogattam a telefont és közben írtam ki az anyagot.
de mondom ez már nem most volt,már lehet hogy nem működne csak így simán.
múltkor egy állástoborzáson is ezt csináltam,beültünk egy terembe adtak egy hosszú tesztet amire kaptunk 20percet.
na már most az a 20perc elég kevéske volt rá így meggyorsítottam egy kicsit a számításos feladatokat azzal hogy telón használtam a számológépet.
akkor sem buktam le.
az elején kiraktam a padra a telót és nem szóltak hogy tegyem el,én meg szépen az ujjaimmal pötyögtem be a számokat.
nem voltak egy bonyolult számítások egyébként csak sok volt a teszt feladat 20percre.
Na az előző komment szerintem hülyeség. Ma már nem az a divat h egy cetlire ráírod és kész. Van sokkal jobb amivel NEm lehet lebuknod le is írom.
Mondjuk szükséged lenne gy nyomtatóra. lehetőleg scannelősre. Ha nincs scannelős akk leírom azt is majd utólag.De ami Létfontosságú az egy COCA COLÁS üveg (0,5l).
Leveszed a papírt amin rajtavan az h "coca cola" és be scanneled. beilleszted paintbe és és letörlöd a hozzávalókat. Oda írod a puskát
HA NINCS SCANNED akkor csak google-zni kell ?) ez a legjobb sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!