Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Valaki jár itt fogtechnikus...

Valaki jár itt fogtechnikus képzésre? Mesélnél róla?

Figyelt kérdés

Milyen tantárgyak vannak (és azokat kicsit részletesebben, hogy miről is szól, pl miket kell megtanulni, stb - utánanéztem, de nem találtam részletes leírást, csak a tantárgyak nevét) Mennyire nehéz? Milyen a gyakorlat, és mivel, hogyan dolgoztok? Oké, nem úgy értem hogy adjátok le nekem a tananyagot :D Csak kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen is ez. Mennyire kemény ez a szakma? És még valami: könnyen el lehet vele helyezkedni? Kb mennyit keres egy fogtechnikus?

Köszi :)

18L

2011. márc. 3. 16:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha okosan csinálod kedves utolsó nem kell egy öntőgépet 2 milláért venned. Az egész technikád kijön, 2-2,5 millából anyaggal együtt, ha sikerül. De az anyag része már más tészta, egy kis 1 decis folyadékért 10-15 ezreket is képesek elkérni.
2012. júl. 6. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Kösz
2019. máj. 6. 12:30
 13/14 anonim válasza:
Bár már nem aktuális a kérdés szerintem, azonban szeretném a véleményem kifejteni, mert felbosszantott a hozzáállás. Pályaválasztás előtt állok, biosz kémia fakultáción vagyok, ez azért leszűkíti a kört. Nem tudom mi szeretnék lenni. Gondolkodtam, hogy orvos legyek, gyerekorvos-szidják, hogy egész életemben tanulnom kell, sok pénz és sok-sok év. Gondolkodtam a fogászaton-drága, 5év, nemjó. Pszichológia-nem tudok majd elhelyezkedni, sok van belőle, nem jól keres. Fogtechnikus-rettentően drága, nem jó (PERSZE EZ MIND VÉLEMÉNY, nem személyes) ... hagytam magam lebeszélni rengeteg szakmáról, míg rájöttem, mindegyikben lehet negatívum és szar, de ha én ezt szeretném csinálni, akkor megéri. Egyik szak sem tökéletes. Sőt. Szóval emberek, ne lebeszéljük a másikat, hanem mondjuk el a negatívat és a pozitívat is!
2020. okt. 27. 08:15
 14/14 anonim válasza:
Szia! Végül mire jutottál? Hogy állsz most? Én is gondolkodom amúgy a fogtechnikusin... Tanár vagyok, szóval többet nem is kell mondanom....
2023. jan. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!