Mit csináljak az oktatómmal? Egyre jobban elegem van belőle.
B kategóriára szeretnék jogosítványt, tavaly ősszel kezdtem
kaptam egy nőt oktatónak
namost... állandóan üvölt ha valamit nem úgy csinálok ahogy ő szeretné, rendszeresen leb@sz hogy hogy lehetek ilyen béna, nincsen semmi eszem, nem való nekem autó
bármi apróságért káromkodik, visít mint az isten nyila
váltsam le? attól félek hogy az oktatók ismerik egymást, mivan ha a következővel jóba vannak és átadják egymásnak az infókat
:( viszont így kikészülök idegileg, nem egyszer volt hogy sírva száltam ki a kocsiból
köszi a válaszokat
nem vagyok oylan fajta a direkt tudna ártani másoknak akkorsem ha megérdemli
a kedvencem: hogy a .....ba váltasz már, tudod milyen drága a benzin???!!!
hát hagy ne mondjam én nem több mint 3ezres órabérrel keresek, úgy mint ő
fú de felhúztam magam már megint
Válts, és kérdezd meg az ismerőseidet, hogy ők kinél tanultak vezetni. Olyat keress, akiről csak jót hallottál! Na, hozzá kell járnod autót vezetni, gyakorolni!
Nekem nagyon jó oktatóm volt =). Az ismerőseim csak dicsérték, hogy rendes, olcsó is (2000 ft/óra), jó fej, segítőkész, és még helyben is van =). Persze néha lecseszett, de csak akkor, amikor veszélyes helyzetet produkáltam, pl. betettem a kocsit a busz elé =). A rossz váltásoknál, amikor rántott a kocsi, mondta, hogy csináljam, ne kapkodjam a lábamat. Ha lefulladtam, mondta, hogy nyugi, ne kapkodj. Volt, hogy meg is védett, mert emelkedőn volt a piros lámpa, lefulladtam, vagy 20 centit hátragurultam, de megfogtam a kocsit, hátul dudáltak, ő meg nemes egyszerűséggel kihajolt, és kiordított, hogy "Ne dudájjá' má', látod hogy tanuló, nem? Te sem kezdted Schumacherként!" =). Egyszer buktam mindenből, kivéve egészségügy, és sajnáltam, hogy vége az oktatásnak, jó volt hallani a sztorikat, amiket mesélt =). Amúgy én is bekerültem a sztorigyűjteményébe, mert sikerült úgy megbuknom forgalomból, hogy azért buktam, mert átengedtem a gyalogost a zebrán... csak azt nem vettem észre, hogy nekem zöld a lámpa xD. Még jó, hogy nem jött mögöttünk senki :D.
Szóval, ismerőseidet kérdezgesd, hogy kit ajánlanak, Neked ahhoz kell járnod.
menyét:D
már mindegy igazából... megvan a jogsim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!