Én ide jártam gyógymasszőr képzésre,és végül a svédmasszőrt képzést is itt végeztem el!
Én nagyon megvoltam elégedve velük,időben tájékoztattak (ami nem igazán működik mindenhol,más helyekről gyűjtöttem rossz tapasztalatokat is..)Lényeg a lényeg,én azt kaptam a pénzemért amit elvártam! Korrekt kedves ügyintézést és remek órákat remek gyakorlati és elméleti tanárokkal...Csak ajánlani tudom a vallalkozosuli.hu t mindenkinek !
2011. márc. 10. 11:44
12/17 A kérdező kommentje:
gyakorikerdesek.hu, reklám naivaknak.
SENKI NE DŐLJÖN BE A MŰ-ISKOLÁKNAK, MINT EZ!!!
2011. márc. 10. 18:15
13/17 anonim válasza:
Ne mennyen senki a Dgsm, vállalkozósuli, Drégelyvár oktatási központ, Virág és Juhász kft. -be tanulni semmit, csak a honlapjuk van jól megcsinálva és átverés az egész! Semmit nem fogtok tanulni, csak egy dolgot, hogy máskor megnézed hogy hova fizetsz be pénzt!!! A felsorolt intézmények egy és ugyanazok!
2011. aug. 26. 16:29
14/17 anonim válasza:
Én alkalmaztam egy srácot, aki ott végzett. A tárgyi tudása megvolt, azt mondta, sokat gyakoroltak a suli műhelyében. Egyedül azt hozta fel negatívumként, hogy fel kellett járnia Pestre 2 hetente, mert Szolnokon nem talált hasonló iskolát.
Számomra meglepő volt, hogy hozzánk is az iskola küldte, mert a jelentkezésnél megígérték neki, hogy a tanfolyam vége után találnak állást. Ezt pedig számonkérte a vizsga után, és valamelyik munkatárs leültette, és fél óra múlva kapott kb 10 címet a megyénkben
2011. szept. 4. 01:52
15/17 anonim válasza:
bocsánat, elnyomtam
szóval kapott egy pár címet, ahová mehetett állásinterjúra, ebböl az egyik mi voltunk
2011. szept. 4. 01:54
16/17 anonim válasza:
A Drégelyvár Oktatási Központ ami korábban DGSM néven futott (illetve Vállalkozósuli) egy nagy lehúzás, ajánlom hogy nagy ívben kerülje el mindenki. Fogtechnikus tanfolyamra járok, fűt-fát igértek a web site-on aminek fele sem igaz, pl hogy gyakorlati helyet szereznek. Nem tudom hogy szervezhetnek olyan tanfolymot aminek az alapvető követelményeivel sincsenek tisztában. Nagy a szervezetlenség, az irodájukban pedig nagy a fruktuáció, így aztán a kérdéseinkre soha nem tudunk választ kapni, dokumentumok, szerződések stb tünnek el náluk, nem tudom mi folyik ott, a kaszáláson kivül nem sok minden. Megnéztem a cégtulajdonos Virág Gergő iwiw kommentjeit, annak idején, amikor megszerezte az OKJ képzésre való jogosultságot azt írta. "Elvégetem a vámpírképzőt...". Hát azt jól elvégezte, azóta is csak a vérünket szívja, a szolgáltatásuk majdhogynem a nullával egyenlő. alapvető feltételek sincsenek meg, telefonban agresszívek, főleg a Györgyi nevü nőszemély, emailekre ritkán válaszolnak, tesznek ránk, rémes, de ez van
2011. okt. 19. 21:46
17/17 Llcccp válasza:
Nagyon messziről jártam fel, utiköltséggel együtt több mint 250.000Ft ba került.Telefonokkal foglakoztam, de nem volt képesitésem ezért jelentkeztem. Miután a hiperlaza képzés véget ért, amit csak nagyon nagy joindulattal lehet oktatásnak nevezni (tanárcsere, nem jol felszerelt oktatási helyszin, stb), elmentem az okmányirodába, hogy kiváltsam a vállakozoit, eladoi végzetségem már meg volt, közölték, hogy szervizre seemi jogosutságom nincs, mivel ez nem elég, sőt semmit sem ér ha ki akarom váltani a vállakozoit... Felhivtam a DGSM em et és jött a süket duma, hogy mit képzelek ez nem OKJ. A szerződésben pedig igértek füt fát bogarat, hogy simán kiválthatom. Szoval szinte semmit sem ért az egész. NE jelentkezzetek!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!