Hol indul Pesten gyógyszerész asszisztens (OKJ) képzés?
Figyelt kérdés
Gyógyszerész szeretnék lenni, de ha az egyetem nem jönne össze akkor szeretném elvégezni okj-n a gyógyszerész asszisztensit, de nem tudom hol vannak ilyen képzés. Tudtok olyan sulit ahol indul? Vélemények aki oda jár, hogy milyenek?2010. dec. 12. 18:42
1/5 anonim válasza:
egy volt gimnáziumi osztálytársam most gyógyszerész asszisztensit végez, és a raoul wallenberg-be jár.
( [link]
arról nem tudok sokat, hogy milyen ott, vagy ilyenek, de már a testvére is oda akar járni, szóval biztosan nem olyan rossz:D
remélem ez segített valamennyit.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszike:)
Rengeteget segített a válaszod mert eddig 1 sulit se tudtam ami ilyen képzést indít:)
Minden értelmes választ előre is köszönök:)
2010. dec. 12. 20:54
3/5 anonim válasza:
www.vallalkozosuli.hu - indítanak ilyet, de nincsenek tapasztalataim!
4/5 anonim válasza:
Nekem vannak, nem rossz, próbáld meg! Álláslehetőséget is kaptunk a tanfolyam után, igaz sajnos Csongrád megyében éppen nem, úgyhogy nekem nem volt aktuálisak, de rendesek és nagyon segítőkészek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!