Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan intézzem, h legyen...

Hogyan intézzem, h legyen gyakorlati helyem? Simán sétáljak be és kérdezzem meg, h lehet-e?

Figyelt kérdés
most kezdtem egy 1éves tanfolyamot:pszichológiai asszisztensit és kell 100óra gyakorlat,de viszont az iskola nem segít abban,h legyen helyed!hogyan intézzem,h tudjak menni?anyum munkahelye felajánlotta,h mehetek oda,de én nem szeretnék gyerekekkel foglalkozni sokkal inkább a kriminálpszichológia,a szülés utáni depresszió kezelése esetleg még a profilozás ami tetszik!hova menjek gyakorlati helyet kérni?kopogtassak be a rendőrkapitányságra és kérdezzek rá?tanácstalan vagyok,köszönöm segítséget előre is
2010. dec. 4. 10:13
 1/8 A kérdező kommentje:
ez most komoly,h senki nem tud mondani valami okosat?
2010. dec. 4. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kopogtass be, és kérdezd meg, maximum elküldenek a fenébe :D.
2010. dec. 10. 10:10
 3/8 anonim válasza:
Be kell menni azokra a helyekre ahol az a terület van amivel szeretnél foglalkozni, és meg kell kérdezni a részleteket, ott tudnak segíteni, de legalább is elmondják hogyan és hol tudsz jelentkezni.
2010. dec. 10. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én speciel simán végig e-maileztem az engem érdeklő helyeket.
2010. dec. 10. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. dec. 10. 16:30
 6/8 anonim válasza:
Én meg épp most fejeztem be a gyakorlatom. Mindenképp személyesen menj be, úgy jobbak az esélyeid. Önéletrajzot mindenhol kérni szoktak, szerintem ha mész akkor vigyél magaddal. Meg írj motivációs levelet is, hamar megvan, és jól jöhet.
2010. dec. 10. 17:06
 7/8 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!milyen egy motívácós levél,milyen formában kell írni és mit érdemes bele írni?bocsi,de ilyet még nem kellett összehoznom így nem igazán értek hozzá
2010. dec. 12. 00:18
 8/8 A kérdező kommentje:
ja,még azt szerettem volna kérdezni kedves utolsó válaszoló,h te is pszichológiából csináltál tanfolyamot?hova jártál gyakorlatra,nehezen találtál gyakorlati helyet?hova menjek ez ügyben,kihez menjek gyakorlati helyet kérni?
2010. dec. 12. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!