Hogyan intézzem, h legyen gyakorlati helyem? Simán sétáljak be és kérdezzem meg, h lehet-e?
Figyelt kérdés
most kezdtem egy 1éves tanfolyamot:pszichológiai asszisztensit és kell 100óra gyakorlat,de viszont az iskola nem segít abban,h legyen helyed!hogyan intézzem,h tudjak menni?anyum munkahelye felajánlotta,h mehetek oda,de én nem szeretnék gyerekekkel foglalkozni sokkal inkább a kriminálpszichológia,a szülés utáni depresszió kezelése esetleg még a profilozás ami tetszik!hova menjek gyakorlati helyet kérni?kopogtassak be a rendőrkapitányságra és kérdezzek rá?tanácstalan vagyok,köszönöm segítséget előre is2010. dec. 4. 10:13
1/8 A kérdező kommentje:
ez most komoly,h senki nem tud mondani valami okosat?
2010. dec. 4. 14:37
2/8 anonim válasza:
Nyugodtan kopogtass be, és kérdezd meg, maximum elküldenek a fenébe :D.
3/8 anonim válasza:
Be kell menni azokra a helyekre ahol az a terület van amivel szeretnél foglalkozni, és meg kell kérdezni a részleteket, ott tudnak segíteni, de legalább is elmondják hogyan és hol tudsz jelentkezni.
4/8 anonim válasza:
Én speciel simán végig e-maileztem az engem érdeklő helyeket.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. dec. 10. 16:30
6/8 anonim válasza:
Én meg épp most fejeztem be a gyakorlatom. Mindenképp személyesen menj be, úgy jobbak az esélyeid. Önéletrajzot mindenhol kérni szoktak, szerintem ha mész akkor vigyél magaddal. Meg írj motivációs levelet is, hamar megvan, és jól jöhet.
7/8 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!milyen egy motívácós levél,milyen formában kell írni és mit érdemes bele írni?bocsi,de ilyet még nem kellett összehoznom így nem igazán értek hozzá
2010. dec. 12. 00:18
8/8 A kérdező kommentje:
ja,még azt szerettem volna kérdezni kedves utolsó válaszoló,h te is pszichológiából csináltál tanfolyamot?hova jártál gyakorlatra,nehezen találtál gyakorlati helyet?hova menjek ez ügyben,kihez menjek gyakorlati helyet kérni?
2010. dec. 12. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!