Milyen tanfolyamot érdemes ezek közül elvégezni, amivel a jövőben könnyen el lehet majd helyezkedni és mind e mellett jól keresni?
Amelyek leginkább szóba jöhetnek nálam:
SEO
SAP
Webdesign - grafika
SAP - röviden és nagyvonalakban ez egy vállalatirányítási rendszer
SEO - keresőoptimalizálás
Szia!
Milyen sulit találtál? Engem is a webdesign érdekelne, de fogalmam sincs hogy hol lenne érdemes tanulni. Előre is köszi a választ!
Szia
Én ezt a tanfolyamot csináltam.
Az alapokat, amire már lehet építkezni azokat itt meg tudod tanulni. Bár az is igaz, hogy ha tényleg érdekel a webdesign, akkor ezeket amit itt megtanítanak saját utánajárással is meg tudod tanulni, csak azért mert érdekel, és olvasgatsz, keresgélsz a neten. Csak annyi hogy az úgy valamennyivel hosszabb idő. De lehet hogy annyival többet is ér.
Szóval csak akkor érdemes szerintem belekezdeni ha tényleg elhivatott vagy, és neked ez örömöt szerez, hogy napi szinten órákat foglalkozol ezzel. Mert anélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!