Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jár nekem is a 90%-os utazási...

Jár nekem is a 90%-os utazási kedvezmény?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, és a munkaügyi központ által járok tanfolyamra. Mikor elveszítettem az állásomat, akkor még Pesten laktam és az ottani munkaügyi központba jelentkeztem. Idő közben azonban kiköltöztem egy Pest melletti kisvárosba. Vonattal járok be, de nem adtak 90%-os kedvezményt az utazásra. Jogosult vagyok rá? Kiharcoljam, vagy hagyjam?
2010. nov. 9. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy jogosult, mivel ez csak egy tanfolyam, nem pedig normális nappali képzés.
2010. nov. 9. 17:48
 2/4 anonim válasza:
de munkaügyi által indított anfolyam.jogosult vagy rá.ha van érvényes lakcím kártyád, azzal bizonyítod munkaügyibe hoy nem a tanfolyam helyén laksz, és kell hogy kapj kártyát
2010. nov. 9. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Az osztálytársaimnak azon tagjai, akik szintén "vidékről" járnak Pestre, kaptak ilyen kártyát...

Most akkor kihez forduljak? A Budapesti kirendeltségben elküldtek azzal, hogy ők ilyen kártyát nem adhatnak ki nekem. A lakcímkártyám pedig meg már az új címemre szól.

2010. nov. 10. 14:47
 4/4 cydor válasza:

lakcímed szerinti munkaügyi kirendeltségben.

macerás, de ha intenzív a képzés (minden hétköznap menni kell akkor ki kell hogy adják.

2010. nov. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!