Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha egy olyan iskolába járok...

Ha egy olyan iskolába járok ami tagja a honvéd kadét programnak akkor kötelező hogy kadét legyek?

Figyelt kérdés
Muszáj kadétnak lennem? Vagy járhatok anélkül is gimnáziumba, hogy kadét lennék?

nov. 10. 18:11
 1/8 SZTANN ***** válasza:

Ezt ott kell megkérdezned, abban az iskolában. Érthetetlen, hogy erről nem tájékoztattak - vagy csak nem figyeltél? Amikor beiratkoztál, azonnal ki kellett volna derülnie.

Mi a helyzet a többiekkel? Ők kadétok vagy nem? Ők tudnak erről valamit?

nov. 10. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem minden osztály szokott kadét lenni egy suliban.

Nézd meg a honlapjukon milyen osztályokat, szakokat indítanak.

nov. 10. 22:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. 1-es meg sem kerdeztek hogy akarok e kadet lenni vagy sem, csak beirtak. A tanarom meg egyszer azt mondja hogy kotelezo, egyszer meg azt hogy nem ugyhogy mar semmit se ertek xd
tegnapelőtt 08:15
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es nem találtam semmit, csak annyit hogy az iskolám tagja a kadét programnak, de hogy milyen osztály vagy szak azt nem. 1-es az osztalyunkba mindenki kadet, oket is szo nelkul irtak be. Rajtam kivul 1 diak akar ki lepni.
tegnapelőtt 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

El kéne olvasni a suli weboldalán elérhető információkat. Lehetetlen, hogy erről ne legyen fent információ.

Egyáltalán pontosan mit jelent a kadét program? Pár hetes katonai gyakorlás, butított alapkiképzés, vagy pontosan mi? Erről kellett volna kapjatok részletes katalógust, hogy ez mit tartalmaz, és meddig tart.

Kilencedikesek vagytok?

tegnapelőtt 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg melyik suli, kinyomozom kötelező-e.
tegnapelőtt 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:
5-os kerestem a weboldalon de semmit nem talaltam ezzel kapcsolatban, tizenkettedikesek vagyunk, tavaly fejeztem be a szakmat ugyanebbe a suliba ott meg nem is tudtam hogy letezik ez a kadetprogram. A kadetok reszt vesznek kadet rendezvenyeken, kadet taborban(ott eleg rosszak a korulmenyek az osztalytarsaim szerint) valamint reszesulnek kadet osztondijban, ennyit tudok en is.
tegnapelőtt 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
6 os nem akarok ilyeneket leakelni mert felek a kovetkezmenyektol xd de azert koszonom.
tegnapelőtt 09:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!