Érdemes még 2024-ben pedagógiai asszisztensnek tanulni?
Alig látni meghirdetett állásokat.
Aki mostanában végezte el ezt a tanfolyamot, annak megérte?
3-as: köszi, de ezek nekem már mind megvannak fiatalkorom óta és túl vagyok a jelentkezéseken is, de se az Aldikba, se a Lidlbe nem vettek fel, de még a Spárba, Tescoba sem, pedig gyakorlott is vagyok a szakmában és vállalkozó is voltam.
Nem tudok versenyezni a fiatalokkal és talán már nem is bírnám a 12 órázást meg gyerekem is van.
Ezért gondolkodom a váltáson.
Nekem megfelelne a havi nettó 200 is, mivel nincsenek nagy igényeim, csak az legyen fix és tervezhető időbeosztású, ne pedig munkaidő-keretes.
Csak attól félek, hogy ped. asszisztensnek is majd csak a 20 évest veszik fel, ezért aggódom és kérdezem, hogy van-e értelme elvégezni vagy újabb pénzkidobás??
Gondolkodtam a szoc. gondozóin is, mert xarpucolásra talán már nem tolonganak a műkörmös plázacicák, de sajnos az nem indul itt vidéken, meg nem is biztos, hogy meg bírok emelni egy felnőtt embert. Gyereket azért könnyebb tisztába rakni szerintem.
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!