Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Érdemes még 2024-ben pedagógia...

Érdemes még 2024-ben pedagógiai asszisztensnek tanulni?

Figyelt kérdés

Alig látni meghirdetett állásokat.

Aki mostanában végezte el ezt a tanfolyamot, annak megérte?

nov. 1. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Állásod lesz, de a fizetés kevés lesz. Jobban jársz egy piacképesebb szakmával.
nov. 2. 10:03
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es: és milyen piacképes szakmát ajánlasz 40 év feletti, nem dekoratív nőnek??? Merthogy a versenyszférában esélye sincs...
nov. 2. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Kereskedő, boltvezető képzés vagy bolti eladó képzés. Aldi pénztárosként dupla annyi lesz a béred, mint ped.asszisztensként.
nov. 2. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as: köszi, de ezek nekem már mind megvannak fiatalkorom óta és túl vagyok a jelentkezéseken is, de se az Aldikba, se a Lidlbe nem vettek fel, de még a Spárba, Tescoba sem, pedig gyakorlott is vagyok a szakmában és vállalkozó is voltam.

Nem tudok versenyezni a fiatalokkal és talán már nem is bírnám a 12 órázást meg gyerekem is van.

Ezért gondolkodom a váltáson.

Nekem megfelelne a havi nettó 200 is, mivel nincsenek nagy igényeim, csak az legyen fix és tervezhető időbeosztású, ne pedig munkaidő-keretes.

Csak attól félek, hogy ped. asszisztensnek is majd csak a 20 évest veszik fel, ezért aggódom és kérdezem, hogy van-e értelme elvégezni vagy újabb pénzkidobás??

Gondolkodtam a szoc. gondozóin is, mert xarpucolásra talán már nem tolonganak a műkörmös plázacicák, de sajnos az nem indul itt vidéken, meg nem is biztos, hogy meg bírok emelni egy felnőtt embert. Gyereket azért könnyebb tisztába rakni szerintem.

Vélemény?

nov. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!