Nem indul bűnűgyi nyomozó szak 2024- ben?
Figyelt kérdés
Nem leltem sehol azt ,hogy indul, de hátha más jártasabb a témában .febr. 10. 16:52
2/9 A kérdező kommentje:
:( szomoru, kiskoromtol kezdve errol almodtam
febr. 10. 17:58
3/9 anonim válasza:
Ezek közül egy se jó?
Ha nem nyílik meg normálisan, akkor rendészettudományi kar -> alapszakok.
4/9 A kérdező kommentje:
Itt írnak bűnúgyi nyomozót és csak 6 fél éves ! Talán még van remény
febr. 10. 20:40
5/9 A kérdező kommentje:
Viszont ezt nem értem. Több helyen olvasom ,hogy csak rendőr állományból jelentkezhetnek a szakra. Gondolom a 3 évesre. De akkor mi van azokkal akik nem rendörök es szeretnenek erre a szakra menni? Most elvagyok veszve ,nem értem :/
febr. 10. 20:44
6/9 anonim válasza:
Bûnügyi nyomozónak biztos, hogy rendôrnek kell lenni. Szóval elôbb el kell végezni a sima rendészetit és utána mehetsz továbbképzésre bûnügyi nyomozónak.
7/9 anonim válasza:
“Bűnüldözési” néven tudsz erre jelentkezni.
8/9 anonim válasza:
a 6. igaza van +munkáltató jogviszonnyal kell endelkezned a rendörségnél, hogy felvegyenek. Ajánló levél stb
9/9 anonim válasza:
NKE alapképzése rendészettudományi karon, a bűnügyi nyomozói.
ha jól tudom 4 éves nappali képzés, de csak 25 éves korig lehet jelentkezni.
Elég komoly felvételi követelmény van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!