Gizzardon kérdése:
Óbudai egyetem Fenntarthatósági energetikai mérnöki MSc egyenrangú egy energetikai mérnök mscvel?
Figyelt kérdés
Szeretném átképezni magam, de már csak levelező-önköltséges formában tudok tanulni. BME indít energetika mérnök msc szakot, de sajnos csak nappali munkarendben. Az óbudai képzését is megéri megcsinálni? egyenrangú a két végzettség? itt most nem az egyetemek közti különbségre hanem a szakok közötti különbségre vagyok kiváncsi, ugyanúgy ítélik meg a munkáltatók?okt. 28. 15:47
A kérdező szavazást indított:
A két végzettség egyenragú
Energetikai mérnök értékesebb a munkaerőpiacon
Fenntarthatósági energetikai mérnök értékesebb a munkaerőpiacon
5 szavazat
1/5 anonim válasza:
Bizonyos, hogy jelenleg a fenntarthatósági energetikai mérnök értékesebb a munkaerőpiacon, de tekintve hogy a fenntarthatóság definíciója az éppen aktuális politikai/gazdasági helyzetnek és igényeknek megfelelően változik, én hosszabb távon mégis csak az energetikai mérnök képzést érzem értékesebbnek.
2/5 anonim válasza:
Milyen területről képeznéd át magad? Én ismertem energetikai mérnök végzettségű embert aki végül egy csomó kredit pótlásaval villamos mérnöki msc-t csinált. Azt állította, hogy kB 10 x annyi a lehetőség vele és jobb a pénz.
3/5 anonim válasza:
Ha ez a terület érdekel és megfelelőnek találod valamelyik specializációt számodra, akkor nyugodtan csináld meg.
A második válaszolóval meg ne nagyon foglalkozz szerintem. Minden ilyen kérdés alatt ott van és évek óta ezt a szöveget tolja. Nem túl releváns.
4/5 anonim válasza:
Ha az ember a professionra vagy a joblee vag bármi egyéb oldalra beirja, hogy Villamos,Mechatronikai vagy Energetikai mérnök állás akkor a hirdetesek darabszáma azért sztem vmilyen szinten azért igazol.
5/5 anonim válasza:
Az msc-t végzettek kevesebb mint egy hónap alatt elhelyezkednek, szóval nem hiszem, hogy a hirdetések száma számítana. Plusz ha megnézzük mennyien fejezik be ezeket a szakokat évente, kb ugyan az a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!