Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Csak nekem van olyan szerencsé...

Csak nekem van olyan szerencsém, hogy kifogtam néhány trágya minősítésű felnőtt képzést?

Figyelt kérdés

Üdv.

A Középiskoláról meg a szakmunkásképzőről most nem írnák, de az is megérne egy misét. Azóta jó néhány éve letettem egy kábelszerelői és feszültség alatti munkavégzésre feljogosító tanfolyamot (mondjuk azt fizette a cég / villanyszerelői résszakképesítés). Idén pedig letettem önköltséggel egy emelőgép kezelői jogosítványt targoncára és raktáros résszakképesítést. Az itt felsorolt képzések minőségével nem voltam/vagyok megelégedve. Olyan érzésem van, mint ha csak pénzlehúzásról szólt volna az egész. Mert hogy olyan sok mindenre nem tanítottak egyik képzés során sem, csak ment a hablaty zagyva beszéd az oktatók részéről, ami nem is a témákba vágott. 0 tankönyv vagy ha volt, annak a tartalma is káposztasaláta színvonal. A gyakorlat meg vicc kategória. Miért nézik hülyének az embereket? Aki olvassa volt hasonló élménye? Vagy szerencsés volt és olyan képzéseken vehetett részt, amit komolyan is vettek? Van egyáltalán olyan?

#OKJ felnőttképzés felnött képzés átképzés karrier munka szakma pénzkereslet elhelyezkedés #megélhetés targonca raktár villanyszerelő gépész vízszerelő klímaszerelő programozó burkoló #vendéglátós vendéglátóipar logisztika építőipar szolgáltatóipar túlélés tanulás oktatás iskola #gimnázium szakiskola szakiskola diploma egetem főiskola általános fizetős jogosítbvány emelőgép #tételek vizsga vizsgáztatás elhelyezkedés interjú masszőr pincér szakács eladó kereskedő #magolás okulás lehúzás rablás tolvaj ellop lopás fehérgalléros bűnözés
okt. 16. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az olyan, ami nincs, de kéne. De ez a munkavállalók bűne, hogy eleresztették a fogalmat.
okt. 28. 15:51
 12/20 anonim válasza:
"Nem írnák..."🤣
nov. 9. 09:35
 13/20 anonim ***** válasza:
A nákozás az elfogadott tájnyelv. Aki ezt nem tudja, az a műveletlen keményfa.
nov. 9. 10:44
 14/20 A kérdező kommentje:
12 Jólvanna. Ne csúfolódjál, mert olyat írnák itten te ráde, hogy megszégyeled magadatt.
nov. 9. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos szakács felnőttképzés.

Ha azt mondom, hogy 20 napot voltam gyakorlatoti oktatáson(mind az idkola konyháján zajlott, pedig volt róla szó egy képző központ amitől szakképzési munkabért kaptunk a semmire, szervezz majd külső éttermi gyakorlatot), lehet sokat mondok. Ez alatt csak az alapvizsgán, és a szakmai vizsgán készített ételeket gyakoroltuk be. Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák.

nov. 25. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló, Ja és a 8 hónapból, durván neĝy olyan hónap volt, ami alatt történt is valami.
nov. 25. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Így kiszámolva nagyjából olyan 11 gyakorlat volt 8 hónap alatt, a 20-al nagyon felé momdtam.
nov. 25. 13:56
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

"Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák."

Mit nem értettél meg az elméleti anyagból, leírnád nekünk?

nov. 25. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Amit leadtak azt meg értettem. De ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy minden héten lesz egy elmélet és egy gyakorlat, egy nagy nulla volt a képzés, ahol csak kifejezetten a vizsgára készültünk a gyakorlaton. Külső egybe függő gyakorlat meg nem lett szervezve, hiába volt róla szó, hogy lesz.
nov. 25. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
És ez 11 gyakorlat, úgy jönn ki, hogy az alapvizsgán volt egy pincér és egy cukrász feladat, az ezekre szánt napokkal eggyütt...
nov. 25. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!