Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Csak nekem van olyan szerencsé...

Csak nekem van olyan szerencsém, hogy kifogtam néhány trágya minősítésű felnőtt képzést?

Figyelt kérdés

Üdv.

A Középiskoláról meg a szakmunkásképzőről most nem írnák, de az is megérne egy misét. Azóta jó néhány éve letettem egy kábelszerelői és feszültség alatti munkavégzésre feljogosító tanfolyamot (mondjuk azt fizette a cég / villanyszerelői résszakképesítés). Idén pedig letettem önköltséggel egy emelőgép kezelői jogosítványt targoncára és raktáros résszakképesítést. Az itt felsorolt képzések minőségével nem voltam/vagyok megelégedve. Olyan érzésem van, mint ha csak pénzlehúzásról szólt volna az egész. Mert hogy olyan sok mindenre nem tanítottak egyik képzés során sem, csak ment a hablaty zagyva beszéd az oktatók részéről, ami nem is a témákba vágott. 0 tankönyv vagy ha volt, annak a tartalma is káposztasaláta színvonal. A gyakorlat meg vicc kategória. Miért nézik hülyének az embereket? Aki olvassa volt hasonló élménye? Vagy szerencsés volt és olyan képzéseken vehetett részt, amit komolyan is vettek? Van egyáltalán olyan?

okt. 16. 21:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az olyan, ami nincs, de kéne. De ez a munkavállalók bűne, hogy eleresztették a fogalmat.
okt. 28. 15:51
 12/23 anonim válasza:
"Nem írnák..."🤣
nov. 9. 09:35
 13/23 anonim ***** válasza:
A nákozás az elfogadott tájnyelv. Aki ezt nem tudja, az a műveletlen keményfa.
nov. 9. 10:44
 14/23 A kérdező kommentje:
12 Jólvanna. Ne csúfolódjál, mert olyat írnák itten te ráde, hogy megszégyeled magadatt.
nov. 9. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos szakács felnőttképzés.

Ha azt mondom, hogy 20 napot voltam gyakorlatoti oktatáson(mind az idkola konyháján zajlott, pedig volt róla szó egy képző központ amitől szakképzési munkabért kaptunk a semmire, szervezz majd külső éttermi gyakorlatot), lehet sokat mondok. Ez alatt csak az alapvizsgán, és a szakmai vizsgán készített ételeket gyakoroltuk be. Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák.

nov. 25. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló, Ja és a 8 hónapból, durván neĝy olyan hónap volt, ami alatt történt is valami.
nov. 25. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Így kiszámolva nagyjából olyan 11 gyakorlat volt 8 hónap alatt, a 20-al nagyon felé momdtam.
nov. 25. 13:56
 18/23 anonim ***** válasza:
27%

"Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák."

Mit nem értettél meg az elméleti anyagból, leírnád nekünk?

nov. 25. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Amit leadtak azt meg értettem. De ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy minden héten lesz egy elmélet és egy gyakorlat, egy nagy nulla volt a képzés, ahol csak kifejezetten a vizsgára készültünk a gyakorlaton. Külső egybe függő gyakorlat meg nem lett szervezve, hiába volt róla szó, hogy lesz.
nov. 25. 15:00
 20/23 anonim ***** válasza:
És ez 11 gyakorlat, úgy jönn ki, hogy az alapvizsgán volt egy pincér és egy cukrász feladat, az ezekre szánt napokkal eggyütt...
nov. 25. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!