Csak nekem van olyan szerencsém, hogy kifogtam néhány trágya minősítésű felnőtt képzést?
Üdv.
A Középiskoláról meg a szakmunkásképzőről most nem írnák, de az is megérne egy misét. Azóta jó néhány éve letettem egy kábelszerelői és feszültség alatti munkavégzésre feljogosító tanfolyamot (mondjuk azt fizette a cég / villanyszerelői résszakképesítés). Idén pedig letettem önköltséggel egy emelőgép kezelői jogosítványt targoncára és raktáros résszakképesítést. Az itt felsorolt képzések minőségével nem voltam/vagyok megelégedve. Olyan érzésem van, mint ha csak pénzlehúzásról szólt volna az egész. Mert hogy olyan sok mindenre nem tanítottak egyik képzés során sem, csak ment a hablaty zagyva beszéd az oktatók részéről, ami nem is a témákba vágott. 0 tankönyv vagy ha volt, annak a tartalma is káposztasaláta színvonal. A gyakorlat meg vicc kategória. Miért nézik hülyének az embereket? Aki olvassa volt hasonló élménye? Vagy szerencsés volt és olyan képzéseken vehetett részt, amit komolyan is vettek? Van egyáltalán olyan?
8 hónapos szakács felnőttképzés.
Ha azt mondom, hogy 20 napot voltam gyakorlatoti oktatáson(mind az idkola konyháján zajlott, pedig volt róla szó egy képző központ amitől szakképzési munkabért kaptunk a semmire, szervezz majd külső éttermi gyakorlatot), lehet sokat mondok. Ez alatt csak az alapvizsgán, és a szakmai vizsgán készített ételeket gyakoroltuk be. Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák.
"Az elméleti anyagot pedig pár nap alatt ledarálrák."
Mit nem értettél meg az elméleti anyagból, leírnád nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!