Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » ELTE vagy Magister Universitas...

ELTE vagy Magister Universitas jobb felkészítő emelt matekra?

Figyelt kérdés
Az ELTE kétszer annyiba kerül, de 1,5-szer annyi letanított órával. Viszont az oktatás minőségéről nem tudok sokat. Egy régebbi (2016-os) kérdésnél nagyon leszólták a Magister Universitast, de nem tudom, azóta változott-e a helyzet. Az ELTE-nek nagy a neve, viszont ez nem feltétlenül egyenlő a minőséggel.
szept. 7. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A kovid alatt is tartott tanfolyamot az ELTE online. Szerintem vállalható volt, de csak az írásbelire készítettek fel.

Viszont azt hallottam, hogy ekkor a tanárokat késve fizették ki az ELTE-n.

szept. 8. 08:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Feltételezem, az online már csak a formátum miatt is sokkal rosszabb lehet, mint az élő órás. Arra meg egyébként külön csomag van, ha a szóbelire is szeretnék felkészítést. Kérdés, hogy megéri-e az árát, vagy bőven elég a Magister Universitas.

A felkészítés nálad egyébként mit takar? Letanítják az anyagot és ennyi, vagy nagyon sokat gyakoroltatják, és simán le lehet tenni az emeltet 80% felett? (Persze úgy, hogy mellette azért te is gyakorolsz otthon.)

szept. 8. 09:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! A studium generale indít ingyenes közép és emelt matematika, történelem és közgazdaságtan felkészítőt. Ha Budapesten laksz akkor van lehetőség személyes órára. Ha nem tudsz felmenni(mint én) akkor kapsz e-learning hozzáférést amit saját tempódban tudsz csinálni.

[link]

szept. 8. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Köszi, azzal az a gond, hogy töri, közgázra jelentkeztem, mivel azokból is emeltezek tavasszal. A matekra gondoltam, inkább fizetősre megyek, mivel az számít nekem a legtöbbet. Ugye hármat nem lehet választani, csak maximum kettőt ezek közül.
szept. 8. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Az emelt szóbelihez matekból véleményem szerint úgy lehet a legjobban hozzáállni, hogy felkészülsz normálisan az írásbelire (115 pont mégiscsak több, mint a 35) és az egyes témaköröknél érdemes az elméletet is elővenni (vannak kidolgozott szóbeli tételek, a mozaikos Németh Sarolta által kidolgozott tételsort tudom ajánlani). Az írásbeli és a szóbeli között lévő ~4 hétben bőven fel fogsz tudni készülni a szóbelire.

Írtam egyébként üzenetet neked.

szept. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!