Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 3 forgalmi bukás, mit tegyek?

3 forgalmi bukás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mai nappal 3x buktam meg forgalmin.

Budapesten a 3. Kerületben vezetek, 1000+kmt vettem már. Nehéz egy kerület rész de nagyjából megtanultam, meg figyelek midnenre. Most legutobb az 50percbol a 47percben buktattak meg mert hamar indexeltem be a buszsávba. Teljesen kivagyok lelkileg, egy csomó pénzt es erőt fektettem bele es meg mindig nem megy.

Az oktatóm egy nagyon kedves fazon, sose ordibál, mindig nyugodt.

Mit tegyek? Hagyjam abba? Menjek masik helyre vizsgazni hátha könnyebb? Teljesen tanácstalan vagyok.

Előre is köszi a segítséget!

szept. 3. 16:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
Pár biztató szó egy nőnek aki 20 évesen 5x bukott és több pénzt, időt energiát akkor nem tudtak erre szánni a szüleim, de most 29 évesen újrakezdeném? :( nagyon drága lesz, tudom. Csak autó nélkül nehéz létezni. Pl: egy nagybevásárlást megejteni...
dec. 5. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy mi volt a bukási indok. A helyedben újrakezdeném fejben nulláról, félretéve az eddigi sikertelenséget. Lehet most jobban menne. Esetleg célzottan automata váltóval próbálni, úgyis ebbe az irányba megy a világ, és egy gonddal kevesebb.
dec. 5. 22:00
 13/14 anonim válasza:

Utoljára már azzal próbáltam. A z 5. Bukásom előtt eltelt 1 év. Akkor 25 órát vettem. 3. Oktatóm volt, ő tanított meg tolatni. Benéztem 1 jobbkézszabályt olyan helyen ahol 25 órában nem fordultam meg, de előtte se sűrűn, mert nem is kötelező pályaútvonal, csak egy Lidl parkoló miatt célba vettük. Amúgy akkor 4 művelet volt a kötelező ha jól emlékszem. Nem lett volna idő se visszaérni. A 35. Percben elkönyveltem h ezt az oktató számolta félre, ez már tuti bukás lesz, mert ennyit tötymörögni tilos. De ilyen sokat még nem vezettem vizsgán. 2x buktam tolatás miatt. :/ 1x hó miatt, mert sosem vezettem hóban és hóvihar volt. A szakadó esőben nem tudom már mi miatt buktam. :( Fékezett a tanárom, de nem tudom miért is.

Minden vizsgabiztos kiemelte h szarul fogom a kormányt és többször kéne tükröt használni, meg indexet időben visszahúzni... igen, izgulaskor nyanyisan kapaszkodtam bevallom.

dec. 5. 22:15
 14/14 anonim válasza:
Azt inkább hagyjuk is, hogy az 1. És a 3. Oktatóm is tök perverz volt, folyton megjegyzéseket tettek a külsőmre. Engem ez olyan traumatikusan érintett ilyen öreg alakoktól, hogy nagyon későn lett barátom. Még a legintrovertáltabb barátnőm.is összeköltözött a saját párjával, mire nekem lett egyáltalán valakim, és igazából ő nyüstöl a legtöbbet a jogsival mostanában, hogy gyerekvállaláshoz muszaj lenne. :P
dec. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!