Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 3 forgalmi bukás, mit tegyek?

3 forgalmi bukás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mai nappal 3x buktam meg forgalmin.

Budapesten a 3. Kerületben vezetek, 1000+kmt vettem már. Nehéz egy kerület rész de nagyjából megtanultam, meg figyelek midnenre. Most legutobb az 50percbol a 47percben buktattak meg mert hamar indexeltem be a buszsávba. Teljesen kivagyok lelkileg, egy csomó pénzt es erőt fektettem bele es meg mindig nem megy.

Az oktatóm egy nagyon kedves fazon, sose ordibál, mindig nyugodt.

Mit tegyek? Hagyjam abba? Menjek masik helyre vizsgazni hátha könnyebb? Teljesen tanácstalan vagyok.

Előre is köszi a segítséget!

szept. 3. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másik helynél meg kell tanulnod az új autót is kezelni, nehogy emiatt hibázz. Idióta forgalmi szituáció bárhol lehet, és biztos úgy van összeállítva az összes útvonal, hogy minden tipikus helyet érints vele. Lehet az segítene, ha pár hétig pihentetnéd, és nem egyből próbálsz vizsgázni. Addig lemegy a stressz, és fejben is újra össze tudod rakni a dolgokat anélkül, hogy folyamatosan a következő vizsga eljövetelén izgulnál.
szept. 3. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Következő sikerülni fog.

Egyébként valószínűleg volt több hibapontod is mert szerintem ez nem közvetlen bukás.

szept. 3. 17:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Y-ozni akartam es akkor sokáig volt kint a bal index, illetve egyszer belső sávba érkeztem, ki akartam onnan menni, emiatt lassabb voltam. A belső sáv nem haladt olyan gyorsan mint a külső. Ezekre hivatkozott a vb
szept. 3. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ötödjére fog sikerülni mint nekem, nehogy abba hagyd mert kezdheted előröl, gondolom már 1.5M benne van minimum
szept. 4. 03:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Most tartok kb 600knal, nem számoltam pontosan. Igen remélem, azt tudjátok h ha PAV-ra kell menni es az sikerül, akkor azt meg kell újítani minden extra vizsga előtt, vagy csak egyszer kell megcsinalni?
szept. 4. 07:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kell
szept. 4. 09:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Update!

4. Vizsgám is bukás lett:/ 3 perces volt, nagyon ideges voltam. Nem használtam irányjelzőt. Órán sose felejtem el, reflexből jön. De itt sikerült kihagyni. Hat esetleg legközelebb:/

szept. 25. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
én vennék még min. 20 órát és csak utána mennék el az 5.re
szept. 25. 12:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Na sziasztok, tartozok egy utolsó comment-el, ha ennyire segítettek:)

5. Alkalomra sikerült. Bolondok háza volt a város ezen része (BP.3ker), de végül megcsinaltam mindent. (Jobb hátra parkolás, és y)

Az izguláson talán az segített h annyi valeriana relax-ot vettem be amennyit nem szégyelltem, meg légző gyakorlatok csináltam.

Nagyon szépen köszönöm mindenki pozitív es negatív hozzászólását:)

okt. 17. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:

szép, hát nekem is ötödjére lett meg :D

má mehetsz a papírért ám.... ügyfélkapuban már fent van bőven.

okt. 17. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!