3 forgalmi bukás, mit tegyek?
Sziasztok!
Mai nappal 3x buktam meg forgalmin.
Budapesten a 3. Kerületben vezetek, 1000+kmt vettem már. Nehéz egy kerület rész de nagyjából megtanultam, meg figyelek midnenre. Most legutobb az 50percbol a 47percben buktattak meg mert hamar indexeltem be a buszsávba. Teljesen kivagyok lelkileg, egy csomó pénzt es erőt fektettem bele es meg mindig nem megy.
Az oktatóm egy nagyon kedves fazon, sose ordibál, mindig nyugodt.
Mit tegyek? Hagyjam abba? Menjek masik helyre vizsgazni hátha könnyebb? Teljesen tanácstalan vagyok.
Előre is köszi a segítséget!
Következő sikerülni fog.
Egyébként valószínűleg volt több hibapontod is mert szerintem ez nem közvetlen bukás.
Update!
4. Vizsgám is bukás lett:/ 3 perces volt, nagyon ideges voltam. Nem használtam irányjelzőt. Órán sose felejtem el, reflexből jön. De itt sikerült kihagyni. Hat esetleg legközelebb:/
Na sziasztok, tartozok egy utolsó comment-el, ha ennyire segítettek:)
5. Alkalomra sikerült. Bolondok háza volt a város ezen része (BP.3ker), de végül megcsinaltam mindent. (Jobb hátra parkolás, és y)
Az izguláson talán az segített h annyi valeriana relax-ot vettem be amennyit nem szégyelltem, meg légző gyakorlatok csináltam.
Nagyon szépen köszönöm mindenki pozitív es negatív hozzászólását:)
szép, hát nekem is ötödjére lett meg :D
má mehetsz a papírért ám.... ügyfélkapuban már fent van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!