Személy és vagyonőr igazolvány kiváltása?
Figyelt kérdés
most akarom online megigényelni, melyikeket pipáljam be?
az alsonal nyilvan közreműködök, de az elso kerdesre melyiket? nem vagyok rendőr, és nem is vagyok alkalmazotti jogviszonyba, akkor a nem állok?
Kijelentem, hogy az SzVMt. 3. § (1)-(2) bekezdésben foglalt, a rendőrséggel, a polgári nemzetbiztonsági szolgálattal hivatásos és szerződéses alkalmazotti jogviszonyban
Állok
Nem állok
Továbbá kijelentem, hogy a rendőrségnek a személy- és vagyonvédelmi tevékenységet folytatók és foglalkoztatottjának tevékenységét érintő, a hatósági feladatok ellátásában nem hivatásos állományú munkatársaként
Közreműködök
Nem működök közre
aug. 2. 14:47
11/11 A kérdező kommentje:
nem állok,
nem működök közre kellett amúgy,
picit érdekes kérdések
aug. 27. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!