Személy és vagyonőr igazolvány kiváltása?
Figyelt kérdés
most akarom online megigényelni, melyikeket pipáljam be?
az alsonal nyilvan közreműködök, de az elso kerdesre melyiket? nem vagyok rendőr, és nem is vagyok alkalmazotti jogviszonyba, akkor a nem állok?
Kijelentem, hogy az SzVMt. 3. § (1)-(2) bekezdésben foglalt, a rendőrséggel, a polgári nemzetbiztonsági szolgálattal hivatásos és szerződéses alkalmazotti jogviszonyban
Állok
Nem állok
Továbbá kijelentem, hogy a rendőrségnek a személy- és vagyonvédelmi tevékenységet folytatók és foglalkoztatottjának tevékenységét érintő, a hatósági feladatok ellátásában nem hivatásos állományú munkatársaként
Közreműködök
Nem működök közre
aug. 2. 14:47
2/11 anonim válasza:
Én mindkettőre azt írtam hogy nem, és megadják rendbe találtak mindent.
3/11 anonim válasza:
Az egyik legfontosabb szabály, hogy a rendőrség munkáját segítened KELL!
Magyarul közre kell működj velük.
4/11 anonim válasza:
Ők hát már mindegy, de ha gond lett volna nekik biztos szólnak hogy javítsam át vagy valami. Nem?
5/11 anonim válasza:
Ha már megkaptad az igazolványt, akkor mindegy, hiszen azt is a rendőrség adja ki.
6/11 anonim válasza:
Meg az is lehet, hogy neked nem pontosan ez a kérdésed volt, és arra lehetett nemleges választ adni. Pl a rendőrség megkereshet e e-mailben, stb. Ott te döntessz. De a munkájukat segítened kell, ez benne van az szvmt-ben.
7/11 anonim válasza:
Ugyanez volt de nem értettem pontosan mit akar. A tanfolyamon már a fejünkbe verték hogy együtt kell működni. Szóval nem értem minek ez. Meg akkor fogalmazhatna normálisan is. Mindegy nekem azt írta hogy rendben és jön az igazolvány. Akkor lehet ügyintéző át javította nekem vagy nem tudom akkor.
8/11 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt. Biztonságszervező vagyok, fent akadt volna már régóta, nincsen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!