Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Önkéntes katonai szolgálatnak...

Önkéntes katonai szolgálatnak mik a feltételei? Nők is jelentkezhetnek?

Figyelt kérdés
A felvételihez kellenének plusz pontok, mert idén valószínűleg nem lesz meg.

júl. 21. 23:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Két emeltem van, és 80% felettiek, de lehet hogy ez sem lesz elég a szakra ahova mennék. Szóval ezért kértem hogy ne okoskodj, nem a tudásommal van baj.
júl. 22. 14:47
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem a tudásoddal van baj, akkor lapozzál, mert nem ez lesz a megoldás.
júl. 22. 14:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Te meg a kérdésemről lapozzál, ha nem sikerült felfogni annak a tartalmát. Nem kértem tanácsot.
júl. 22. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

"nem az ésszel van a gond"

Hát de...

júl. 22. 14:58
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
El kell fogadni, hogy vannak jobbak is mint te, mondjuk azok akik enélkül a pontok nélkül jutottak be oda, ahová te nem fogsz idén.
júl. 22. 15:01
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 még bejuthatok, nincs pontszám. A válaszaid jelentve lettek, és sajnálom hogy neked ennyire keserű a szőlő, és rossz tapasztalataid voltak, ha az NKE-re jársz akkor nem is nagyon vihetted sokra, szóval nem kell féltékenykedni és másokra kivetíteni a frusztráltságodat.

Olvasd el mégegyszer a kérdést, mert úgy látom a szövegértéseddel is vannak problémák...

júl. 22. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom elég legyen...

Én csak leírtam, hogy mire kell számítania, ha elkezdené és mérlegein, hogy ezalapján egyáltalán megéri e neki...Ti meg itt szétszeditek...Nem a szál hordta össze neki azokat a magas pontokat, szóval én a helyetekben az eszét békén is hagynám...

Melyik egyetemre szeretnél menni? Első sorban azt ajánlom, hogy néz körül, hogy még mire adhatnak intézményi pontokat.

júl. 22. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező nem én írtam az előzőt...Viszont ez egy remek példája lehet annak, hogy mi vár rád.

Azért köszönöm a rögtönzött emberismeretedet...De én egy kiegészítő képzést végzek el a Jogász diplomám mellé, hogy ne csak civilekkel tudjak dolgozni.

júl. 22. 15:18
 19/19 A kérdező kommentje:

Végül felvettek, úgyhogy tárgytalan a kérdés.

#18 akkor tőled elnézést kérek, csak eléggé felhúztam magam azon, hogy ezen az oldalon egy ártatlan kérdést nem lehet feltenni úgy, hogy ne álljanak beléd.

aug. 6. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!