Önkéntes katonai szolgálatnak mik a feltételei? Nők is jelentkezhetnek?
#15 még bejuthatok, nincs pontszám. A válaszaid jelentve lettek, és sajnálom hogy neked ennyire keserű a szőlő, és rossz tapasztalataid voltak, ha az NKE-re jársz akkor nem is nagyon vihetted sokra, szóval nem kell féltékenykedni és másokra kivetíteni a frusztráltságodat.
Olvasd el mégegyszer a kérdést, mert úgy látom a szövegértéseddel is vannak problémák...
Jézusom elég legyen...
Én csak leírtam, hogy mire kell számítania, ha elkezdené és mérlegein, hogy ezalapján egyáltalán megéri e neki...Ti meg itt szétszeditek...Nem a szál hordta össze neki azokat a magas pontokat, szóval én a helyetekben az eszét békén is hagynám...
Melyik egyetemre szeretnél menni? Első sorban azt ajánlom, hogy néz körül, hogy még mire adhatnak intézményi pontokat.
Kedves kérdező nem én írtam az előzőt...Viszont ez egy remek példája lehet annak, hogy mi vár rád.
Azért köszönöm a rögtönzött emberismeretedet...De én egy kiegészítő képzést végzek el a Jogász diplomám mellé, hogy ne csak civilekkel tudjak dolgozni.
Végül felvettek, úgyhogy tárgytalan a kérdés.
#18 akkor tőled elnézést kérek, csak eléggé felhúztam magam azon, hogy ezen az oldalon egy ártatlan kérdést nem lehet feltenni úgy, hogy ne álljanak beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!