Beadtam a jelentkezésemet a MÁVhoz kocsivizsgálónak.Hallottam,hogy elég szigorúan veszik a tanfolyamot.Aki esetleg volt már ilyen tanfolyamon el tudná mondani tényleg így van e?
Figyelt kérdés
#Kocsivizsgáló tanfolyam
júl. 18. 21:45
11/12 anonim válasza:
Sztem azert nem kell elhivatottsag hozza. 🤭
Voltak nyalanksagok az biztos, ha jol emlekszem F2 utasitasbol olyan tobbszorosen osszetett mondat, amit tobbszori elolvasas utan sem tudtam ertelmezni😂 De azert megcsinalhato.
Lattam nem egy szerenyebb kepessegut levizsgazni. Utana az idoszakosok mar konnyebben mennek, ha ebben dolgozol.
Amugy maga az oktatas jo buli volt. Egy megyeszekhelyen volt egy oktatasi kozpontban, volt szallas is. Hetfotol-pentekig bentlakassal, fizetessel. Olyan volt, mint egy sulikolesz.
Nagyon jo kis tarsasag volt, a vasutasok nagyon osszetartoak.
12/12 anonim válasza:
Az emeltyű a szokásos erővel kimozdítható és becsappantható. Ezen a mondaton sírva röhögtünk. :D Értem persze, mit jelent, na de hát na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!