Beadtam a jelentkezésemet a MÁVhoz kocsivizsgálónak.Hallottam,hogy elég szigorúan veszik a tanfolyamot.Aki esetleg volt már ilyen tanfolyamon el tudná mondani tényleg így van e?
Az elsőnek nyilvánvalóan fogamla sincs a mávról. De mivel ezt írtam valószínűleg ide fogja írni, hogy pfafféri a haverja vagy pedig ő doktorprofesszormisztermáv... xD
Járműreszortos vagyok.
A kocsivizsgáló az egyik legfontosabb munkát végzi, mert ő dönti el, hogy egy szerelvény elindulhat-e a perontól vagy nem. Fel kell tudnia mérni a helyzetet, ismernie kell a gépeket. Nyilván nem kell tüzetesen, de vannak futásbiztonsági szempontok amiket figyelni kell, ezt a tanfolyamon elmondják.
A tanfolyam elég részletes és komplex, de egyáltalán ne ilyen főiskola vagy egyetemi szintűre gondolj, mert a mávnak is érdeke, hogy minél előtt munkába állhass. (if u mean... :D) Ha van kérdés nyugodtan írd
Igazi Furiembernek lathatoan fogalma sincs a MAVrol...
Bizony nagyon komoly az oktatasi rendszeruk, rendszeres idoszakos vizsgakkal. Rengeteg szabalyzattal. De azert meg lehet csinalni.👍
Nagyon. En vagy 20 eve nemzetkozi penztaros voltam par evig, a sok szabalyzat odaver. A forgalomnak pedig meg ennel is tobb van.
Majd irj, h sikerult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!