Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Beadtam a jelentkezésemet a...

Beadtam a jelentkezésemet a MÁVhoz kocsivizsgálónak.Hallottam,hogy elég szigorúan veszik a tanfolyamot.Aki esetleg volt már ilyen tanfolyamon el tudná mondani tényleg így van e?

Figyelt kérdés

#Kocsivizsgáló tanfolyam
júl. 18. 21:45
1 2
 1/12 IgaziÚriember ***** válasza:
5%
Megnyugodhatsz nem egy agysebészet vagy rakétatudomány, 8 általánossal is túlképzett vagy a legtöbb MÁV-os pozihoz. Egyedül akkor menj oda ha súlyos IQ deficited van és értelmes végzettséget nem tudsz megszerezni.
júl. 18. 22:59
 2/12 Justinianus ***** válasza:
75%
Igazi úriemberként egy primitív balf.sz. :)
júl. 18. 23:26
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Az elsőnek nyilvánvalóan fogamla sincs a mávról. De mivel ezt írtam valószínűleg ide fogja írni, hogy pfafféri a haverja vagy pedig ő doktorprofesszormisztermáv... xD

Járműreszortos vagyok.

A kocsivizsgáló az egyik legfontosabb munkát végzi, mert ő dönti el, hogy egy szerelvény elindulhat-e a perontól vagy nem. Fel kell tudnia mérni a helyzetet, ismernie kell a gépeket. Nyilván nem kell tüzetesen, de vannak futásbiztonsági szempontok amiket figyelni kell, ezt a tanfolyamon elmondják.

A tanfolyam elég részletes és komplex, de egyáltalán ne ilyen főiskola vagy egyetemi szintűre gondolj, mert a mávnak is érdeke, hogy minél előtt munkába állhass. (if u mean... :D) Ha van kérdés nyugodtan írd

júl. 18. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
1-es, te egy igazi bunkó vagy.
júl. 19. 00:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemleges válaszokat!
júl. 19. 05:20
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Igazi Furiembernek lathatoan fogalma sincs a MAVrol...

Bizony nagyon komoly az oktatasi rendszeruk, rendszeres idoszakos vizsgakkal. Rengeteg szabalyzattal. De azert meg lehet csinalni.👍

júl. 19. 05:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor magolós a dolog rendesen. :-)
júl. 19. 06:32
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon. En vagy 20 eve nemzetkozi penztaros voltam par evig, a sok szabalyzat odaver. A forgalomnak pedig meg ennel is tobb van.

Majd irj, h sikerult!

júl. 19. 07:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Írnék,ha elkezdeném,de így nem vágok bele.Nem érzek magamban ekkora elhivatottságot.Ha nem sikerül,fizethetek vissza egy valag pénzt.
júl. 19. 07:38
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok képben a nagyvasúttal, de kétszer küzdöttem magam végig a gyermekvasút vizsgáján a dedekkel. Oké, a jelek szerint képes rá egy 10-11 éves, hogy letegye, de voltak olyan műszaki részei, ahol én egyszerűen bedobtam a törölközőt. A MÁV csak nehezebb lehet. És igen, tuti magolós, és száraz és szaknyelv és szigorúan szabálykövető.
júl. 19. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!