Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Régi gyógymasszőri végzettsége...

Régi gyógymasszőri végzettséget (2011-ben végzett, régi OKJ szerinti 1 éves képzés) hogyan lehet "újra aktiválni?"

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem ezt, akik tudják, ilyen esetben mire van szükség, hogy a végzettségem újra érvényes legyen. Nem dolgoztam a szakmában hivatalosan soha, nem voltam regisztrált EÜ dolgozó sem. Nem találok semmi konkrétumot, szórványos információim vannak róla, hogy bizonyos időt gyógymasszőr mellett kellene eltölteni, pontgyűjtő tanfolyamokat csinálni, stb. de olyat is hallottam, hogy újra el kellene végezni az egész képzést. Köszönöm az érdemi válaszokat előre is'

júl. 15. 09:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!