Börtönőr kèpzèsről mit lehet tudni,mennyi idő,miket kell tanulni,mi a legnehezebben elsajátítható része?
Lőfegyver használatot rögtön kell tanulni?
Gondolkozom rajta,hogy elmegyek börtönőrnek,de nem tudom, hogy a fegyverhasználatot, lövészetet eltudnàm -e sajátítani .
(Nem a fegyvertől fèlek,hanem,hogy megbukok rajta)
A tanulástól ,meg a fizikai alkalmasságtól nem tartok annyira .
Börtönőrnek mióta van fegyvere?
Amúgy a fegyvervizsga nem vészes. 3 napot tanultam rá, az írásbeli 100% a szóbeli se volt nagy dolog, látták, hogy tényleg tudom, be se kellett fejezni a tételeket.
Viszont ha nagyon nem megy, akkor simán meghúznak, az elöttem lévő pl a lőszer fogalmát húzta, nem tudta, meg is köszönték neki a részvételt.
A gyakorlati lövészet meg igazából egy vicc, 2 lövést kell leadni, ha nem hadonászol a fegyverrel akkor 100% átmész, mert a találat nem feltétel.
Az évi 4 lövészetet sokkal komolyabban veszik, ott már illik szakszerűen használni a fegyvert.
Mondjuk ez nekem új, hogy van fegyverük, mikor én jelentkeztem szó sem esett róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!